Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Πρωτοποριακός ερευνητικός σταθμός στον Νότιο Πόλο

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Oι Βέλγοι εγκαινίασαν στην Ανταρκτική έναν πρότυπο σταθμό έρευνας για τις κλιματικές αλλαγές ο οποίος δεν θα επιβαρύνει καθόλου το περιβάλλον, καθώς η απαιτούμενη ενέργεια για τη λειτουργία του θα προέρχεται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ο σταθμός «Πριγκίπισσα Ελισάβετ» κόστισε 20 εκατ. ευρώ...
Η πρωτοτυπία του σταθμού δεν αφορά μόνο τα «φιλικά» προς το περιβάλλον δομικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, αλλά και τον σχεδιασμό του.
Ο οκτάγωνος σταθμός μοιάζει με ένα τεράστιο διαστημόπλοιο προσγειωμένο επάνω στο παγωμένο έδαφος του Νότιου Πόλου.....
Ο «πράσινος» σταθμός είναι ο πρώτος που διαθέτει ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης αποβλήτων.
Ηλιακοί συλλέκτες και ανεμογεννήτριες θα εξασφαλίζουν απόλυτη ενεργειακή αυτονομία σε σχέση με ρυπογόνες μορφές ενέργειας όπως το πετρέλαιο, αλλά και μηδενική μόλυνση των υδάτων σε μια ήδη επιβαρημένη περιοχή.
«Ο σταθμός δείχνει το αυξανόμενο ενδιαφέρον για την υλοποίηση σχεδίων που θα μεταφέρουν το μήνυμα της αειφόρου ανάπτυξης, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ενεργειακή διαχείριση.
Η ιδέα της κατασκευής ενός κτιρίου με μηδενικές εκπομπές ρύπων το οποίο να μπορεί μάλιστα να λειτουργεί στις ακραίες κλιματικές συνθήκες που επικρατούν στην Ανταρκτική δείχνει ότι ανάλογες τεχνικές μπορούν να εφαρμοστούν και σε περιοχές με εύκρατο κλίμα» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το ίδρυμα...
Σημ.axinosp:Στην Ελλάδα αυτή την εποχή το κράτος ασχολείται με πιό σοβαρά πράγματα π.χ. Γιουροβίζιον !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: