Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Έρχονται δυσκολότερες μέρες, ομολογεί το G7

Πιέσεις στον Αμερικανό υπ.Οικονομικών να κινηθεί πιο γρήγορα για τη βελτίωση του τραπεζικού συστήματος άσκησαν οι υπουργοί Οικονομικών του G7.
Κατά τη συνεδρίαση τους το προηγούμενο τριήμερο στη Ρώμη κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι έρχονται δυσκολότερες ημέρες για την παγκόσμια οικονομία και ότι θα κάνουν το παν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.
Αναφορικά με τις έντονες συναλλαγματικές διαφορές που δημιουργούνται, χαμήλωσαν τους τόνους έναντι της κινεζικής κυβέρνησης για το γιουάν, θεωρώντας ότι δίδουν χώρο στους Κινέζους να ενισχύσουν την οικονομία τους.
Ο κ.Geithner έχοντας δεχθεί επικρίσεις στο εσωτερικό των ΗΠΑ δεν παρουσίασε λεπτομέρειες για το πώς θα διαχειριστεί τα τοξικά ομόλογα των τραπεζών και πως θα ξεπαγώσει το δανεισμό, «άκουσε» και το Σαββατοκύριακο τους ομολόγους του των χωρών μελών του G7 να λένε ότι το ιδανικό τώρα είναι η ταχύτητα.
Οι υπουργοί Οικονομικών του Group και οι Κεντρικοί Τραπεζίτες θέλουν ο Geithner να περιορίσει την πιστωτική κρίση στις ΗΠΑ που αποτελεί και την «καρδιά» του προβλήματος που οδήγησε στη χειρότερη παγκόσμια ύφεση μεταπολεμικά.
«Το ερώτημα είναι η σύνταξη ενός σχεδίου και η εκτέλεση του», δήλωσε ο Κεντρικός Τραπεζίτης του Καναδά, Mark Carney στη Ρώμη.
«Είναι ένα καλό σχέδιο, η πρόθεση υπάρχει, η θέληση υπάρχει». Το G7 τόνισε ότι η «ισχυρή» επιβράδυνση θα επιμείνει σε όλο το 2009 και ο επικεφαλής του ΔΝΤ Dominique Straus Kahn προέβλεψε «ένα δεύτερο κύμα» χωρών να ζητούν έκτακτη βοήθεια.
Την ώρα που ο Γερμανός υπ. Οικονομικών Peer Steinbrueck παραπονιόταν ότι οι ΗΠΑ «αποτελούν ο παράγοντας κλειδί της ύφεση, Αμερικανός αξιωματούχος στη Ρώμη υποσχέθηκε περισσότερες πληροφορίες για τις προθέσεις του Geithner τις ερχόμενες εβδομάδες.
Αυτή την εβδομάδα ο Πρόεδρος Barack Obama αναμένεται να παρουσιάσει την στρατηγική του για να θέσει τέλος στην κρίση της αγοράς ακινήτων.
«Θα κινηθούμε πιο γρήγορα για να καταρτίσουμε ένα ευρύτερο σχέδιο», δήλωσε ο Geithner στη Ρώμη. Οι αξιωματούχοι του G7 θα συναντηθούν ξανά τον ερχόμενο μήνα στη Βρετανία στα πλαίσια της συνεδρίαση του G20, που συμπεριλαμβάνει τις μεγαλύτερες αναπτυσσόμενες χώρες, όπως η Κίνα, η Ινδία και η Βραζιλία.
http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=21&la=1&artid=68095&catid=13
Σημ.axinosp:Χαλαρά ρε λεβέντες του G (7,8,20) , νομίζεται ότι ξέρει ο Geithner τι του γίνεται .
Περιμένετε να πάρει γραμμή από τους μεγαλο-τραπεζίτες και τον Σόρος και βλέπουμε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: