Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Ετοιμο για εκτόξευση το τηλεσκόπιο Kepler

Την πρώτη αποστολή αναζήτησης πλανητών στο Γαλαξία μας που μοιάζουν με τη Γη εγκαινιάζει σήμερα η NASA.
«Πρωταρχικός στόχος της αποστολής είναι η ανακάλυψη πλανητών στο μέγεθος της Γης που διαθέτουν τις προϋποθέσεις για την ύπαρξη ζωής προκειμένου να βρει επιτέλους απάντηση το αιώνιο ερώτημα: «Υπάρχουν πολλοί πλανήτες σαν το δικό μας ή η Γη είναι μοναδική;», δηλώνει ο επικεφαλής της αποστολής Μπιλ Μπορούκι, υπεύθυνος επιστημονικός διερευνητής της αποστολής στο Ερευνητικό Κέντρο Έιμς της NASA.
Διάχυτη θα είναι η αγωνία μεταξύ των επιστημόνων την ώρα της εκτόξευσης του διαστημικού αεροσκάφους Kepler –το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με το μεγαλύτερο τηλεσκόπιο όλων των εποχών- από το διαστημικό κέντρο στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ στη Φλόριντα.
Εάν πάνε όλα κατ’ ευχήν, το Kepler θα παρατηρεί για τα επόμενα 3,5 χρόνια περισσότερους από 100.000 αστέρες που βρίσκονται σε ένα μόνο τμήμα του έναστρου ουράνιου θόλου όπου βρίσκεται ο Γαλαξίας μας και συγκεκριμένα στην περιοχή όπου εντοπίζονται οι αστερισμοί Λύρα και Κύκνου.
Η παρατήρηση του διαστημικού τηλεσκοπίου θα επικεντρώνεται στην «κατοικήσιμη ζώνη» εκεί όπου υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες ζωής, αναφέρουν οι ειδικοί επιστήμονες.
http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/03/06/1637913.htm
Σημ.axinosp:Και που θα τους βρούμε θα μπορούμε να πάμε ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: