Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ήταν 20 χρόνια μπροστά από την Τρόικα!

“Τα μέτρα του μνημονίου, οι αυξήσεις των φόρων, ο κατακερματισμός των νοικοκυριών και η αφαίμαξη των μη προνομιούχων είναι δικής μου έμπνευσης", είπε σε …ελεύθερη απόδοση ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε σημερινές του δηλώσεις από τα Χανιά, όπου βρέθηκε για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Ο κ. Μητσοτάκης, υπεραμύνθηκε για ακόμη μια φορά της κυβερνητικής του πολιτικής αναφέροντας ότι η πολιτική που τώρα αναγνωρίζεται ως σωστή (;) και που όλοι προσπαθούν να εφαρμόσουν (:!) ήταν δικής του έμπνευσης, καθώς προ 20ετίας ήταν εκείνος που προσπάθησε να την εφαρμόσει στη χώρα.

Ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ, στη δήλωση του ανέφερε: "Στον ελληνικό λαό έλεγα πάντοτε την αλήθεια, οσοδήποτε και αν ήταν συχνά δυσάρεστη. Και όταν ο λαός μού έκανε την τιμή να με εκλέξει πρωθυπουργό, εφάρμοσα μια πολιτική, η οποία τότε προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, σήμερα όμως όλοι δέχονται ότι είναι σωστή και επιχειρούν να την εφαρμόσουν. Αυτή τη μεγάλη ημέρα της χριστιανοσύνης, θα ήθελα να πω στον ελληνικό λαό μερικές απλές αλήθειες. Το μήνυμα που θέλω να εκπέμψω είναι μήνυμα αισιοδοξίας. Αντιμετωπίζουμε μεγάλες δυσκολίες, που δεν είναι όμως ανυπέρβλητες. Στο χέρι μας είναι να ξεπεράσουμε την κρίση και να βγει η Ελλάδα πιο δυνατή από ό, τι ήταν πρωτύτερα. Αυτό αποτελεί το κοινό μας χρέος και αυτό πρέπει να υπάρχει στη συνείδηση του καθενός. Και δεν είναι πρόβλημα μόνο των κυβερνώντων, είναι πρόβλημα και των κυβερνωμένων. Είναι πρόβλημα ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας".

Προφανώς, ο επίτιμος επιδοκιμάζει τις μειώσεις μισθών, τις περικοπές των συντάξεων και τις αυξήσεις των φόρων που αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής πολιτικής…
Πρώτο Θέμα
Σημ.axinosp:Ο Βρυκόλακας τώρα δικαιώνεται!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: