Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Michio Kaku: Ισχυροί σεισμοί μπορεί να πλήξουν τον πλανήτη

Ο γνωστός αμερικανός φυσικός και συγγραφέας του βιβλίου «Η φυσική του μέλλοντος» Michio Kaku προειδοποίησε σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης Good Morning America για το ενδεχόμενο να σημειωθούν μεγάλοι καταστροφικοί σεισμοί στον κόσμο.

«Στη διάρκεια της ζωής μας μπορεί να σταθούμε μάρτυρες καταστροφών σε πόλεις όπως το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσισκο, την Πόλη του Μεξικού, την Τεχεράνη ή το Τόκιο» είπε ο Kaku. Ο ίδιος τόνισε τις αλλαγές που έχουν προκληθεί από τον ανθρώπινο πολιτισμό ιδιαίτερα στις πόλεις:

«Έχουμε δημιουργήσει τεράστιες πόλεις εκεί που κάποτε υπήρχαν μόνο ψαροχώρια», είπε ο αμερικανός φυσικός. Σε ερώτηση για τις πολλές φυσικές καταστροφές αυτό το χρόνο ο Michio Kaku σχολίασε συγκεκριμένα το σεισμό της Χιλής: «Κοιτάξτε το σεισμό στη Χιλή. Καταλαβαίνετε πως ήταν τόσο ισχυρός που πρακτικά κούνησε όλο τον πλανήτη.

Ο άξονας του πλανήτη μετακινήθηκε κατά 3 μοίρες ως αποτέλεσμα αυτού του σεισμού των 8,8 Ρίχτερ. Η ημέρα πια δεν διαρκεί 24 ώρες αλλά είναι μικρότερη κατά 1 μικρο-δευτερόλεπτο. Τόσο ισχυρός ήταν αυτός ο σεισμός».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Μαζί με τους σεισμούς θα πιάσουμε ρεκόρ το 2011-2012 και στην Ηφαιστειακή δραστηριότητα που δεν θα έχει υπάρξει προηγούμενο, στα χρονικά!!
Η συνεχιζόμενη άνοδος της θερμοκρασίας του πλανήτη θα δώσει το χαριστικό πλήγμα στο ήδη ευαίσθητο περιβάλλον και η έλειψη τροφίμων, από την ξηρασία λόγω της ανόδου της Θερμοκρασίας, θα δημιουργήσει χαώδεις κοινωνικές και πολιτικές καταστάσεις.
Το γιατί συμβαίνει αυτό κανείς δεν μιλάει.
(Το Ηλιακό μας σύστημα μπαίνει τώρα(!!) σε ένα τεράστιο ηλεκτρομαγνητικό νέφος μεγέθους 30 ετών φωτός όπως ανακοίνωσε η ΝΑΣΑ επίσημα στις 23 Δεκεμβρίου του 2009 , το οποίο αποτελείται από άτομα υδρογόνου και ήλιου και με θερμοκρασία του Νέφους να κυμαίνεται στους 6.000 Κελσίου(!!).
“Astronomers call the cloud we're running into now the Local Interstellar Cloud or "Local Fluff" for short. It's about 30 light years wide and contains a wispy mixture of hydrogen and helium atoms at a temperature of 6000 C.”
Αυτό μπορεί εκτός από το φαινόμενο του θερμοκηπίου που θα βαρέσει κόκκινο, λόγω της θερμοκρασίας του ίδιου του νέφους , να αυξήσει δραματικά τις Ηλιακές καταιγίδες σε τέτοιο τρομακτικό βαθμό που οι Ηλιακές καταιγίδες του 1859 να θεωρούνται απλά βραχυκύκλωμα.
Να μην μιλήσουμε το τι μπορεί να προκαλέσει λόγω του Ηλεκτρομαγνητικού νέφους αυτού μια πιθανή αναστροφή πόλων του πλανήτη μας σε αυτές τις συνθήκες, αλλά και μια πιθανή αναστροφή μαγνητικών πόλων του Ήλιου.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: