Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013

Απόψε ο Ομπάμα αποκαθήλωσε τις ΗΠΑ
Όπως έβλεπα τον αμερικανό πρόεδρο να απευθύνεται ουσιαστικά σε όλο τον κόσμο δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω. Μάλλον θα προτιμήσω το δεύτερο καθώς εδώ διακυβεύονται ανθρώπινες ζωές που εξαρτώνται από έναν επιπόλαιο άνθρωπο ο οποίος δεν μπορεί να κάνει ούτε μπρος ούτε πίσω.

του Στρατή Μαζίδη

Ο αμερικανός πρόεδρος ήταν πραγματικά αξιολύπητος αν τον συγκρίνει κανείς με τους προκατόχους του που αγέρωχα κήρυτταν πολέμους εναντίον φανταστικών υπερεχθρών της ανθρωπότητας.

Μαζεμένος, σκυθρωπός έλεγε πράγματα που ούτε αυτός φαινόταν να πίστευε όπως ότι η χρήση χημικών στη Συρία συνιστά απειλή κατά της ανθρωπότητας ή ότι φοβάται χρήση τους σε μια πιθανή ανάφλεξη στην περιοχή με τις γειτονικές χώρες. Και γιατί να προκληθεί ανάφλεξη αν δεν την προκαλέσει κάποιος κε πρόεδρε;

Δίπλα του ο Τζο Μπάιντεν θύμιζε περισσότερο φουκαρά χαμηλοσυνταξιούχο του ΙΚΑ που έχει έρθει στο αμήν από τα χαράτσια και τις περικοπές.

Έχω την αίσθηση πως σήμερα ο κος Ομπάμα, ότι κι αν τελικά γίνει, αποκαθήλωσε τις ΗΠΑ από αυτό που λέγαμε παγκόσμια υπερδύναμη και τον πρόεδρό τους από αυτό που κάποιοι αποκαλούσαν πλανητάρχης.

Μετρήστε πόσες σφαλιάρες έφαγε…

Τον εγκατέλειψε η Μεγάλη Βρετανία διδαγμένη από τις αμαρτίες του παρελθόντος αλλά και από τις βομβίτσες που έσκαγαν στο Λονδίνο και έκαναν τη Σκότλαντ Γιάρντ να τρέχει πανικόβλητη.

Το αμερικανικό ΝΑΤΟ δε μετέχει ενεργά δια στόματος Ράσμουσεν και τέλος ο Πούτιν που ούτε λίγο ούτε πολύ τον αποκάλεσε ηλίθιο, διότι όποιος αναμασά ηλιθιότητες, μάλλον ηλίθιο τον λες!

Στο πλευρό του στέκονται μόνο η Γαλλία του νάνου Ολάντ, η υπερδύναμη που καλείται Αλβανία, η Τουρκία με τον Ερντογάν να ζητά ολοκληρωτικό πόλεμο και η Ελλάδα που δεν ξέρει τι της γίνεται δεσμευόμενη από ένα Βενιζέλο του 5%.

Αν αυτό δεν είναι αποκαθήλωση, τι είναι;

Όσο για τον αμερικάνο πρόεδρο, μόνος του αδίκησε τον εαυτό του απέναντι σε κατώτερους προκατόχους του, αυτοεγκλωβιζόμενος με τα χημικά που τελικά πλήττουν και τον ίδιο. Τώρα αναζητά σανίδα σωτηρίας στο Κογκρέσο. Αν του δώσει πράσινο φως, θα φανεί ότι δικαιώνεται τουλάχιστον έσω αλλά θα είναι μόνος του σε ότι κάνει. Αν ανάψει κόκκινο, θα αδειαστεί μεν, αλλά θα ανακουφιστεί δε. Εκτιμώ ότι προτιμά το δεύτερο και για αυτό καταφεύγει εκεί διότι αν συνεχίσει μόνος του και εκεί που πάει για 1-2 ημέρες, καταφέρουν οι Σύριοι και του κατέβασουν 2-3 αεροσκάφη, τότε η κατάσταση θα γίνει ακόμη χειρότερη για αυτόν.

Μια φορά πάντως τα γεγονότα των τελευταίων ημερών απέδειξαν πως οι ΗΠΑ δε φοβίζουν και δεν εξαναγκάζουν πλέον κανέναν. Κι αυτό είναι ήδη μια πολύ μεγάλη ήττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: