Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Το τέλος της Pax America

H Ρωσία προετοιμάζει προϋπολογισμό με πτώση της τιμής του πετρελαίου



 Καλά το καταλάβατε οι Ρώσοι αρχίζουν το ανοιχτό πόλεμο με την Αμερική, με όπλα όχι τα Καλάσνικοφ ούτε τα πυρηνικά, αλλά το πετρέλαιο !!


Για πιο λόγο διάλεξαν αυτό το αγαθό, μα πολύ απλά το πετρέλαιο είναι το μόνο που κρατά,
την Αμερικάνικη οικονομία στα πόδια της.

Πως γίνεται αυτό απλά όταν αγοράζεις ή πουλάς πετρέλαιο παγκόσμια, αυτό γίνεται θέλεις δεν θέλεις σε δολάρια.

Κοινώς περνάς από τον πάγκο της Wall Sreet όπου εκεί οι Σαράφηδες των Αγορών κανονίζουν τις τιμές με το αζημίωτο φυσικά.

Αν κάνεις πως πουλάς στο δικό σου νόμισμα ή στο νόμισμα του πελάτη σου, τότε όλως τυχαίως
εμφανίζονται Αεροπλανοφόρα, πλησίον της χώρας σου ή αρχίζουν "εξεγέρσεις".
Οι Αμερικάνοι σε αποκαλούν δικτάτορα στήνουν δε και κάποια προβοκάτσια (πχ. χημικά, ή βομβαρδισμό με όλμους στο Σεράγεβο ) και τρως μια εισβολή που είναι όλη δικιά σου.

Μπορεί το άρθρο της Εφημερίδας (Rusia Today) να μιλά για πετρέλαιο, αλλά
κοιτάξτε τα μάτια του Πούτιν, πως ζαχαρώνει αυτή την ράβδο χρυσού !

Μιας και μιλάμε για χρυσό στις αρχές του 70 ο Νίξον βλέποντας να καταρρέει η Αμερικάνικη Οικονομία λόγω της εμπλοκής της στον πόλεμο του Βιετνάμ και επειδή δεν μπορούσε να ξεπληρώσει τα συμβόλαια χρυσού που είχε συνάψει , αποδέσμευσε το δολάριο από τον κανόνα του χρυσού που ίσχυε παγκόσμια μέχρι τότε με βάση το συνθήκη του Μπρέττον Γουντς και έτσι αρχίζει η νεότερη εποχή των κυμαινόμενων συναλλαγματικών ισοτιμιών.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα από τότε όλος ο πλανήτης να μπει κάτω από τον θανάσιμο εναγκαλισμό των Τραπεζιτών και η μία οικονομική κρίση να ακολουθεί την άλλη φτάνοντας, στο σημερινό παγκόσμιο οικονομικό αδιέξοδο της υπερχρέωσης ολόκληρου του πλανήτη από την ληστοσυμμορία της Wall Street.

Κρατώντας ο Πούτιν αυτήν την ράβδο χρυσού μας λέει απλά με νόημα το που θέλει να το πάει !!

Δηλαδή από την μια αποδεσμεύει το πετρέλαιο από το δολάριο βάζοντας την Ινδία σαν λαγό να ξεκινήσει συναλλαγές πετρελαίου εκτός δολαρίου με Ινδικές Ρουπίες παρακαλώ και από την άλλη, θα ρίξει τις τιμές πετρελαίου στα τάρταρα.
Στο παραπάνω άρθρο της Russia Today μιλάνε ήδη  για 60 δολάρια από 105 που είναι σήμερα, έτσι για αρχή !!

Από την άλλη, θα επαναφέρει τον κανόνα χρυσού βάζοντας την Ινδία, Γερμανία και Κίνα να αγοράζουν χρυσό σαν τρελές και μιλάμε για φυσικό χρυσό όχι για χάρτινα συμβόλαια υποθετικού χρυσού και για να μην ξεχνάμε η αγορά συμβολαίων χρυσού (COMEX), που ελεγχόταν πλήρως από τις Αμερικάνικες  Τράπεζες, τελεί υπό κατάρρευση.

Σε αυτή την περίπτωση η Αμερική θα είναι η μεγάλη χαμένη, γιατί πολύ απλά όταν σαν Αμερικάνικη κυβέρνηση, έχεις φτάσει το χρέος και συνταγματικά στο ταβάνι, πρέπει να αρχίζεις να πουλάς, άλλες αξίες και αυτές είναι ο πραγματικός χρυσός.

Ήδη δεκάδες χιλιάδες τόνοι πραγματικού χρυσού έχουν μετακομίσει προς Ασία μεριά (Κίνα, Ινδία), αλλά και η επιμονή της Γερμανίας για επιστροφή του χρυσού της από τα θησαυροφυλάκια των Αμερικάνων της FED επιτείνουν το πρόβλημα στο μάξιμουμ.

 Η Αμερική από την δεκαετία 70 κάνοντας την οικονομία της Καζίνο, αφήνοντας τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών της στην ληστοσυμμορία της Wall Street, που πριμοδοτούσαν και ανέβαζαν αχυράνθρωπους για προέδρους, αυτό κάποια στιγμή θα το πλήρωναν γιατί όσο και να προσπαθούν μια χούφτα οικονομικοί ολιγάρχες  τύπου Goldman Sacks, θα την πατούσαν και αυτό είναι σε εξέλιξη τώρα.

Όταν διώχνεις την Βιομηχανική σου παραγωγή και μιλάω για την Αγγλοσαξονική Δύση (Αμερική , Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, ακόμη και η Ιαπωνία) σε «φτηνά» κράτη (Κίνα, Ινδία) και μετά εισάγεις τα πάντα από αυτά και το μόνο που κάνεις σαν χώρα είναι να τζογάρεις στα Χρηματιστήρια, κάποια στιγμή το πληρώνεις πολύ άσχημα και αυτό ισχύει διαχρονικά.

Στις αρχές του 1990 κατά την διάρκεια της εισβολής του Ιράκ στο Κουβέιτ και την Αντεπίθεση των Αμερικάνων αργότερα ,κάποιοι διέρρεαν στον τύπο ότι οι Αμερικάνοι στις στρατιωτικές τους σχολές διδάσκονταν τον Θουκυδίδη και τον Πελοποννησιακό πόλεμο και πως με τα διδάγματα αυτού του αρχαίου ιστορικού, μπόρεσαν να κερδίσουν τον δικό τους Ψυχρό πόλεμο και την τότε αντίπαλο τους Σοβιετική Ένωση.

Δυστυχώς  γι’ αυτούς η  ιστορία επαναλαμβάνεται τελικά γιατί μπορεί οι Αθηναίοι να έχασαν στο Πελοποννησιακό πόλεμο αλλά αρκετά αργότερα η Σπάρτη κατέρρευσε όχι με απευθείας πολεμική αναμέτρηση αλλά με ένα τείχος που έχτισαν οι αντίπαλοι της  και που απέκλειε τους Σπαρτιάτες και την πόλη τους από τα τρόφιμα και τις άλλες πλουτοπαραγωγικές πηγές αλλά και από τους τόσο απαραίτητους για αυτούς είλωτες  από το μεγαλοφυή Θηβαίο Επαμεινώνδα το 370 πχ.

Η Ηγεμονία της Αμερικής μέσω της Wall Street για να λέμε και του στραβού το δίκιο, πλησιάζει στο τέλος της και βαδίζουμε ολοταχώς σε ένα νέο πλανητικό μοντέλο.

Αυτό μπορεί να είναι οι BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, , Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική), μπορεί και κάτι άλλο, αλλά πάντως αυτό το μοντέλο του Νεοφιλελευθερισμού μας τελειώνει αμετάκλητα.

Η πτώση του Τείχους του Βερολίνου σηματοδοτούσε το τέλος του Σοσιαλιστικού Μπλοκ , Περιμένω με αγωνία να δω το γκρέμισμα της Wall Street ή κάποιο άλλου συμβόλου  της.


Τώρα το πώς θα γίνει αυτό μάλλον με βίαιες και αιματηρές ταραχές από Οκτώβρη μεριά σε όλη την Αγγλοσαξονική Δύση, ακριβώς όπως έγινε με την βία που ακολούθησε την διάλυση του Ανατολικού μπλοκ και της Σοβιετικής Ένωσης .

Δεν υπάρχουν σχόλια: