Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Η αποχωρούσα υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Janet Napolitano προειδοποιεί για σοβαρή κυβερνο-επίθεση και για μια πρωτοφανή φυσική καταστροφή




«The outgoing Homeland Security Secretary has a warning for her successor: A massive and “serious” cyber attack on the U.S. homeland is coming, and a natural disaster — the likes of which the nation has never seen — is also likely on its way……….»

Η απερχόμενος Υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας έχει μια προειδοποίηση για τον διάδοχό της .
Έρχεται μια μαζική και «σοβαρή» επίθεση στον κυβερνοχώρο των  ΗΠΑ  και είναι επίσης καθοδόν μια πιθανή φυσική καταστροφή - που όμοια της το έθνος δεν έχει δει ποτέ !!
.....................

Αυτή η είδηση επιβεβαιώνει τις προετοιμασίες της FEMA



και μάλιστα την παίρνει πολύ σοβαρά, για να κάνει και επίσημη ανακοίνωση στην αποχωρούσα σαν υπουργός ομιλία της !!

Μπαίνει όμως ένα ζήτημα τι διάολο πρωτοφανή φυσική καταστροφή,
περιμένουν οι Αμερικάνοι όταν οι ζώνες κινδύνου,
πιάνουν όλη την Ανατολική ακτή των ΗΠΑ και σε αυτή την προετοιμασία
συμμετέχουν και Ρώσοι στρατιώτες ;;;

Επίσης με ποια μέθοδο πρόγνωσης έχει γίνει αυτή η πρόβλεψη για φυσική καταστροφή , με την ίδια που έκλεισαν όλες τις πρεσβείες τους οι Αμερικάνοι στις Αραβικές χώρες και που τελικά δεν έγινε τίποτα ;

Με μέντιουμ, το είδαν στο φλιτζάνι…………;;;

Αρχίζουμε να φοβόμαστε ότι η Αμερική υποφέρει σe θέματα ασφαλείας τουλάχιστον από το σύνδρομο του "βοσκού με το λύκο" !!

Τα συνεχή ψέματα και η τρομολαγνεία , η μαζική υστερία και η δαιμονοποίηση των πάντων δείχνουν ένα κράτος που έχει χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια του και μιλάμε για  την παγκόσμια ηγεμονία των ΗΠΑ, που αμφισβητείται για πρώτη φορά ανοιχτά από Ρωσία και Κίνα .

Μια πρώην υπερδύναμη παλαιό φάντασμα του εαυτού της, που κουμάντο σε αυτή τη χώρα κάνουν τώρα οι Banksters της Wall Street, υπερχρεωμένη μέχρι το ταβάνι , που ανεβοκατεβαίνουν πρόεδροι με την χορηγία των Τραπεζιτών .

Τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται ανατριχιαστικά επικίνδυνα, αν σκεφτούμε ότι η χώρα αυτή έχει χιλιάδες πυρηνικούς πυραύλους, που αν αληθεύει η είδηση, ότι μεταφέρουν πολεμικές κεφαλές στην Νότια Καρολίνα



και οι Ρώσοι αγριεύουν κάνοντας και αυτοί πολεμικές ασκήσεις πυρηνικής ετοιμότητας
τότε το Ολοκαύτωμα με ατομικές βόμβες και ο τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος είναι ήδη προ των πυλών !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: