Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Παύλος Μυλωνάς> 8 χρόνια στέλεχος του ΔΝΤ ο άνθρωπος που συνέταξε την Έκθεση της Εθνικής Τράπεζας για τις συνέπειες της δραχμής!





To γεγονός ότι ο κ.Παύλος Μυλωνάς, ο άνθρωπος που συνέταξε την περίφημη έκθεση της Εθνικής Τράπεζας για την έξοδο από το ευρώ,  την οποία παιάνιζε χθες βράδι στο δελτίο του  Μega το αισθαντικό τρίοΤρέμη-Δήμτσα-Πρετεντέρη, έχει εργασθεί στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, δεν τον καταστά εκ προοιμίου "ύποπτο". Θα περιμέναμε όμως από τα οικονομικά επιτελεία των κομμάτων να απαντήσουν επί της ουσίας και με αντίστοιχα οικονομικά στοιχεία στην έκθεση της Εθνικής Τράπεζας.

Ποιο κόμμα όμως να το κάνει και με ποια στελέχη;

Η ΝΔ των Σαμαρά-Συμπιλίδη-Ντόρας-Χριστοφοράκου; Το ΠΑΣΟΚ των Άκη-Σμπώκου-Τραυλού-Παπαντωνίου το οποίο εκπροσωπεί στις τηλεοράσεις ο άρχοντας της πίστας Σκανδαλίδης;
 Ένα σάπιο ΠΑΣΟΚ που ακόμη κι αυτός ο Βενιζέλος δεν τολμά να καθαρίσει; Ο ΣΥΡΙΖΑ του φίλου μου του Αλέξη που θέλει να παραμείνει κρατική η ΔΕΗ κάποιων κηφήνων και τοκογλύφων συμμοριτών που υποδύονται τους συνδικαλιστές; Η ΔΕΗ που ενώ χρεοκοπεί σπρώχνει διαφημίσεις εκατομμυρίων ευρώ σε ΜΜΕ της διαπλοκής; Για το ΚΚΕ δεν υπάρχουν λόγια, είναι εκτός συναγωνισμού.
Δυστυχώς σ΄αυτό το άρρωστο κομματικό τοπίο πολύ δύσκολα θα υπάρξει σοβαρή επιχειρηματολογία απέναντι στον Γενικό Διευθυντή Στρατηγικής Διακυβέρνησης του Ομίλου της Εθνικής. 


ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ>

Γενικός Διευθυντής Στρατηγικής & Διακυβέρνησης

Οικονομικός Σύμβουλος του Ομίλου

Γραμματέας Εκτελεστικής Επιτροπής
Ο Παύλος Μυλωνάς τοποθετήθηκε ως Γενικός Διευθυντής στην Εθνική Τράπεζα το 2004. Το πεδίο ευθύνης του διευρύνθηκε το Δεκέμβριο του 2010, οπότε και ορίστηκε Γενικός Διευθυντής Στρατηγικής & Διακυβέρνησης, έχοντας υπό την εποπτεία του τη Διεύθυνση Σχεδιασμού και Οικονομικής Ανάλυσης, την Ομάδα Στρατηγικής, τη Διεύθυνση Γραμματείας Δ.Σ. και Εξυπηρέτησης Μετόχων ΕΤΕ, το Γραφείο Διοίκησης, καθώς και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Είναι γραμματέας της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας, επικεφαλής του Τμήματος Σχέσεων με Επενδυτές, προΐσταται της Επενδυτικής Επιτροπής και είναι μέλος της επιτροπής ALCO του Ομίλου. Είναι, επίσης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Finansbank, καθώς και των επιστημονικών συμβουλίων του ΙΟΒΕ και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Από τον Απρίλιο 2004 έως το Δεκέμβριο 2010 διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Στρατηγικής & Οικονομικής Ανάλυσης στην Εθνική Τράπεζα, στην οποία εντάχθηκε το 2000. Από το 1995 έως το 2000, εργάστηκε ως Οικονομολόγος στο Οικονομικό Τμήμα του ΟΟΣΑ, στη Διεύθυνση Χρήματος και Χρηματοοικονομικών, ενώ από το 1997 έως το 2000 ήταν επικεφαλής του Τμήματος ελληνικών και ισπανικών υποθέσεων. Υπηρέτησε, επίσης, ως αντιπρόσωπος του ΟΟΣΑ στη Γραμματεία του G-10 τη διετία 1999-2000.

Κατά την περίοδο 1987-1995, εργάστηκε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ως υπεύθυνος των υποθέσεων της Πολωνίας στο Ευρωπαϊκό Τμήμα, καθώς επίσης και στο Τμήμα Πολιτικής Ανάπτυξης και Ανασκόπησης. Από το 1985 έως το 1987, ήταν Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου της Βοστόνης.

Ο Π. Μυλωνάς είναι κάτοχος πτυχίου στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά-Οικονομικά (Magna cum Laude and  Phi Beta Kappa) από το Πανεπιστήμιο Brown, καθώς και μεταπτυχιακού και διδακτορικού στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Princeton

Δεν υπάρχουν σχόλια: