Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Όταν το πεδίο σου μιλάει...


Εχτές σε ανάρτηση μου σας έβαλα ένα ρολόι με επικεφαλίδα " ΘΥΣΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.." το ρολόι επίτηδες θα τρέχει μέχρι τις 30 Νοέμβριου ,....μιας και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν στο πεδίο όσο περισσότερο μπορούν συγχρονικοτητα! Ο λόγος? Θέλουν να κάνουν αλλαγή χρόνου!!! Θέλουν να κατευθύνουν τον χρόνο χρησιμοποιώντας την συνείδηση μας έτσι ώστε να αλλάξουν την κυμματομορφη και να περάσουμε σε να εναλλακτικό νέο σύμπαν ...να αλλάξουν δηλαδή τα γεγονότα που έρχονται ...και ιδίως σε ότι έχει σχέση με τον κομήτη Ισον!!


Το έχουν ξανακάνει και θα συνεχίσουν να το κάνουν να αλλάζουν πραγματικότητες και δεν τους νοιάζει να θυσιάσουν όλη την ανθρωπότητα για να το πετύχουν! Ξέρω ,ναι ,ναι δεν τρώγεται αυτό που λέω δεν χωνεύεται εύκολα ...άλλα να είστε σίγουροι ότι η διαχείριση χρόνου κατά επιλογή σύντομα θα αποκαλυφθεί...σύντομα η ανθρωπότητα θα μάθει ποιος λαός και με ποιο τρόπο επεμβαίνει στον χρόνο και την πραγματικότητα μας !!
Σαν απλά στοιχεία θα σας δείξω αυτή την στιγμή πως αναφέρεται η πληροφορία μέσα στο πεδίο!!
Έχουμε δυο σετ από συγχρονιστικά νούμερα και δυο σετ από φαινομενικά ασύνδετα νούμερα !!!
Τα συγχρονιστικά 22.20 η ώρα!
18 άτομα ,18 ασθενοφόρα!
Τα φαινομενικά ασύγχρονα 384 χιλιόμετρο και 7 άτομα στο νοσοκομείο....
Τα ασύγχρονα αν τα ενώσουμε έχουν άθροισμα 1111 και κολλάνε στο κώδικα συγχρονισμού 22.20
Τα 18 άτομα με 18 ασθενοφορα μπορούν εύκολα να μας δώσουν το 818 ..που σας έχουμε ξαναμιλήσει ότι είναι ένα νούμερο που παίζει πολυ στις θυσίες !! Αν θυμάστε έτσι είχαμε προσεγγίσει και ένα μεγάλο σεισμό!
Δεν θα σταματήσουν έχουν ακόμα 4 μέρες ...θέλουν στο πεδίο την συνείδηση μας , θέλουν την λύπη μας και τον φόβο μας! Για αυτο με απλότητα και όχι με φόβο να γίνω γραφικός ...(που θέλω να γίνω όσο περισσότερο γίνεται ) σας λέω ότι στις επόμενες μέρες θα έχουμε και άλλα ατυχήματα η εξτρεμιστικα γεγονότα με έμφαση την λύπη,την πτώση ενέργειας ,το σκοτάδι κοκ!
Τα ατυχήματα θα συνεχιστούν, και το ξαναλέω τα ατυχήματα στην Ευρώπη ,στον κόσμο ,στην Ελλάδα θα συνεχιστούν αυτές τις 4 μέρες! Δεν ξέρω πόσες φορές ακόμα να το πω ώστε να έχω περίπτωση να εμποδιστεί!! Σίγουρα όσοι περισσότεροι γνωρίζουν αυτή την τρελή πληροφορία εμποδίζουμε και το γεγονός!
Και για να το στοχευσω και εγκλωβίσω σαν γεγονός λέω, πιθανότητες αεροπορικής τραγωδίας ,πιθανότητες ναυαγίου ,πιθανότητες ατυχήματος με παιδιά, ατυχήματος με ομάδες κοκ!!
Stranger ..Τα μάτια της ψυχής όλοι ανοικτά...!
Η ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://www.contraseolous.gr

Κατοχικά Νέα 

Σημ.axinosp:Το κατάφεραν φέτος με τον κομήτη στην Ρωσία, έπρεπε να είχε χτυπήσει την Σιβηρία με χιλιάδες νεκρούς.Το γεγονός της πτώσης είχε προαναγγελθεί στο Webbot, μήνες πριν !!
Όσο για τον ISON μέχρι τώρα φαίνεται να τον εμποδίζουν!!
Είχαν προαναγγελθεί CME μεταξύ 12-18 Νοεμβρίου.
Οι ασκήσεις που ετοίμαζαν μέσω FEMA, μάλλον έχουν αποδώσει, μαζί με την μαζική υστερία από την τηλεοπτική σειρά "American Blackout" του National Geographic.
Έχουν στοχοποιήσει τις 28 Νοεμβρίου, μέρα που ο ISON, μπαίνει στην τροχιά του Ήλιου.
Ευτυχώς αγνοούν τον κομήτη ΕΝΚΕ, που μαζί με τον ISON κατευθύνονται, προς τον Ήλιο.
Άντε να δούμε, θα βγει αληθινός ο Νοστράδαμος που μιλούσε για την καταστροφή που θα φέρουν οι δύο κομήτες !!
Μην ξεχνάμε όμως την 16 Δεκεμβρίου, το πραγματικό τέλος του ημερολογίου των Μάγιας και χαίρομαι που αυτή η ημερομηνία αγνοείται παντελώς από τα ΜΜΕ!!
 Προσοχή στις 29 Νοεμβρίου μέρα που οι Αμερικάνοι ξεχύνονται στα πολυκαταστήματα για να ψωνίσουν !!
Μεγάλος κίνδυνος false flag (αλλαγή Time Line) με πολλούς νεκρούς ιδίως γύρω στις 2 το μεσημέρι ώρα Ισραήλ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: