Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

... απαιτούν κατασχέσεις των καταθέσεων!!!

Πληροφορηθήκαμε από έγκυρες πηγές ότι το ομοσπονδιακό υπουργείο  Οικονομικών  της Γερμανίας, αποφάσισε να  καλύψει,  υπό προϋποθέσεις  βέβαια και μόνο δια τη παροχής νέων δανείων ύψους 22-25 δισ. €, τις τρέχουσες υποχρεώσεις του Ελληνικού κράτους έναντι των δανειστών του καθώς και έναντι των κατόχων ληξιπρόθεσμων Ελληνικών ομολόγων.

Η πρώτη προϋπόθεση που θέτουν οι Γερμανοί, είναι να παρθούν από την Ελληνική κυβέρνηση και τα υπόλοιπα 57 μέτρα από τα συνολικά 153 που είχαν συμφωνηθεί στις προηγούμενες δανειακές συμβάσεις.


Οι Γερμανοί φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι να  απαιτήσουν επιπλέον για την χορήγηση του νέου δανείου, αντί της σύναψης ενός νέου μνημονίου,  την κατάθεση  εγγυήσεων σε ειδικό συμβολαιογραφικό τραπεζικό λογαριασμό  του Λουξεμβούργου με αποκλειστικό σκοπό την εξασφάλιση των δανειστών αναφορικά με την εκπλήρωση στο ακέραιο τόσο της νέας όσο και των παλαιοτέρων δανειακών συμβάσεων, ακόμη και στην περίπτωση εκείνη που θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας η σημερινή Ελληνική αντιπολίτευση. Οι ειδικοί του υπουργείου των Οικονομικών στο Βερολίνο  εφηύραν τον "Φ. Α. - Φόρο Αλληλεγγύης" και αναμένουν ότι η Ελληνική κυβέρνηση θα τον επιβάλλει "άπαξ" σε όλες ανεξαιρέτως τις καταθέσεις και μάλιστα από το πρώτο €υρώ, που υπάρχουν σε τραπεζικούς  λογαριασμούς εντός της Ευρώπης και έχουν ως δικαιούχους,  φυσικά  και  νομικά πρόσωπα του ιδιωτικού και του δημοσίου δικαίου που δηλώνουν αντίστοιχα σαν κύριο τόπο διαμονής και σαν βάση της επιχείρησής τους, την Ελλάδα.

Ο Γερμανός υπουργός των Οικονομικών, Βόλφγκαγγ Σόϊμπλε  θα προτείνει  στην Ελληνική κυβέρνηση την επιβολή φόρου σε ποσοστό 20% επί των καταθέσεων μέχρι τις 100.000 € και μάλιστα ανά καταθέτη (στην περίπτωση που είναι δικαιούχοs, ταυτόχρονα, σε πολλούς  τραπεζικούς λογαριασμούς) και όχι ανά λογαριασμό  και σε ποσοστό 33% για  όλες τις καταθέσεις άνω των 100.001 €.  Προβλέπεται να εξαιρεθούν μόνο οι "καταθέσεις" των τραπεζικών ιδρυμάτων σε "repos" και "derivate". Ζητείται δε επιπλέον να υποχρεωθεί, δια νόμου, ο δικαιούχος του εκάστοτε τραπεζικού λογαριασμού, όπως κοινοποιήσει τους ειδικούς κωδικούς πρόσβασης, ΡΙΝ και ΤΑΝ, στην αρμόδια εφορία. Προτείνουν περαιτέρω και  ποιά θα είναι τα όρια του συμβιβασμού, στα οποία  οφείλει να καταλήξει μια τυχόν "σκληρή" διαπραγμάτευση μεταξύ της Ελληνικής κυβέρνησης και των δανειστών της, όπως:

"Φόρος Αλληλεγγύης" 12% για καταθέσεις ύψους 1,00 €    έως  40.000   €
                                     16% για καταθέσεις ύψους 40.001   έως  100.000 €
                                     20% για καταθέσεις ύψους 100.001 έως  160.000 €
                                     25% για καταθέσεις ύψους 160.001  και άνω

Αναμένεται ότι η επιβολή του Φόρου Αλληλεγγύης θα βοηθήσει τους δανειστές στην αρχική συγκέντρωση  κεφαλαίων συνολικού ύψους περίπου 55 δισ. €. Οι κυβερνήσεις της Ελβετίας, της Αυστρίας και του Λουξεμβούργου, που προστατεύουν ακόμη την ανωνυμία των αλλοδαπών δικαιούχων των τραπεζικών λογαριασμών, έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους για την υλοποίηση των Γερμανικών προτάσεων εντός των συνόρων της δικαιοδοσίας τους.

 Αν και είναι βέβαιον ότι ο ποιητής αυτής της "νέας"  Γερμανικής πρότασης αντέγραψε εν μέρει το "Monitor Fiscal"   του ΔΝΤ που εκδόθηκε τον Οκτώμβριο του 2013 και ειδικά, αναφορικά με τον τρόπο της υλοποίησής του, υιοθετεί ακριβώς ότι προτείνεται στη σελίδα 49 ... ευχόμαστε να βγούμε αυτή τη φορά "ψεύτες" και ελπίζουμε συνάμα ότι το πείραμα της Γερμανικής ελίτ με την Ελλάδα θα σταματήσει εδώ, μια για πάντα!

Ίδωμεν ... !

Νέα Φιλική Εταιρεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: