Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Πως θα νικήσουμε τον Έμπολα !!

Σε λίγες μέρες η υστερία με τον ιό Έμπολα στην χώρα μας αλλά και παγκόσμια θα χτυπήσει κόκκινο.
Η αιτία είναι ότι στα τέλη της δεκαετίας του 80 έγινε αθόρυβα μια παγκόσμια αλλαγή, που δεν έγινε άμεσα αντιληπτή !!

Αφαιρέσαμε από τους κοινόχρηστους χώρους, κινηματογράφους, καφετέριες, νοσοκομεία, αεροδρόμια, σταθμούς λεωφορείων, σχολεία, ντισκοτέκ, ακόμα και από οίκους ανοχής , τους "φύλακες άγγελους" της υγείας μας.

Αποτέλεσμα η παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία από τα τέλη της δεκαετίας του 80 να αρχίζει να πραγματοποιεί τρελά υπερκέρδη, δυσανάλογα άλλων εποχών !!

Ποιοι ήταν όμως οι "φύλακες άγγελοι" που μας προστάτευαν στα αστικά κέντρα από μολυσματικές αρρώστιες που λόγω συγκέντρωσης του πληθυσμού, ανά πάσα  ώρα και στιγμή σκότωναν ακαριαία, όλα τα μικρόβια και τους ιούς, που κυκλοφορούσαν;;;

Ήταν οι λάμπες UV (Ultraviolet) !!

Τι σκοπό είχαν αυτές οι λάμπες που όλως τυχαίως χάθηκαν κάπου στα μέσα του 80 από παντού ;;

Ultraviolet germicidal irradiation (UVGI) is a disinfection method that uses ultraviolet (UV) light at sufficiently short wavelength to kill microorganisms.[1] It is used in a variety of applications, such as food, air, and water purification. UVGI utilises short-wavelength ultraviolet radiation (UV-C) that is harmful to microorganisms. It is effective in destroying the nucleic acids in these organisms so that their DNA is disrupted by the UV radiation, leaving them unable to perform vital cellular functions.
The wavelength of UV that causes this effect is rare on Earth as the atmosphere blocks it.[2] Using a UVGI device in certain environments like circulating air or water systems creates a deadly effect on micro-organisms such as pathogens, viruses and molds that are in these environments. Coupled with a filtration system, UVGI can remove harmful micro-organisms from these environments.
The application of UVGI to disinfection has been an accepted practice since the mid-20th century. It has been used primarily in medical sanitation and sterile work facilities.
.............
Πηγή

Η Μικροβιοκτόνος Υπεριώδης Ακτινοβολία  (UVGI) είναι μια μέθοδος απολύμανσης που χρησιμοποιεί υπεριώδες φως (UV) σε επαρκώς μικρού μήκους κύματος για να σκοτώσει μικροοργανισμούς. [1] Χρησιμοποιείται σε μια ποικιλία εφαρμογών, όπως τα τρόφιμα, ο αέρας, και τον καθαρισμό του νερού. Η UVGI χρησιμοποιεί μικρού μήκους κύματος υπεριώδη ακτινοβολία (UV-C) η οποία είναι επιβλαβής για τους μικροοργανισμούς. Είναι αποτελεσματική στην καταστροφή των νουκλεϊνικών οξέων σε αυτούς τους οργανισμούς, έτσι ώστε το DNA τους να διαταράσσεται από την υπεριώδη ακτινοβολία, μην αφήνοντας τους σε θέση να εκτελέσουν ζωτικές κυτταρικές τους λειτουργίες.!!

 Το μήκος κύματος των UV που προκαλεί αυτό το φαινόμενο είναι σπάνιο στη Γη καθώς ατμόσφαιρα το μπλοκάρει. Χρησιμοποιώντας μια συσκευή UVGI σε ορισμένα περιβάλλοντα, όπως συστήματα κυκλοφορίας αέρα ή το νερό δημιουργεί μια θανατηφόρο επίδραση στις μικρο-οργανισμούς, όπως παθογόνα, ιούς και μύκητες, που βρίσκονται σε αυτά τα περιβάλλοντα. Σε συνδυασμό με ένα σύστημα φιλτραρίσματος, UVGI μπορεί να αφαιρέσει επιβλαβείς μικροοργανισμούς από αυτά τα περιβάλλοντα.

 Η εφαρμογή της UVGI για απολύμανση υπήρξε μια αποδεκτή πρακτική από τα μέσα του 20ου αιώνα. Έχει χρησιμοποιηθεί κατά κύριο λόγο στην ιατρική υγιεινή και στην αποστείρωση εργασιακών χώρων.

 Στην δεκαετία του 70 δηλαδή που η καθαριότητα δεν ήταν και τόσο σχολαστική, δεν αρρωσταίναμε, γιατί απλά οι "φύλακες άγγελοι" UV έκαναν καλά την δουλειά τους !!

Τα αφροδίσια μας ήταν μια άγνωστη λέξη και τα ακούγαμε μόνο από περιγραφές ναυτικών σε έξωτικές χώρες.

Η γνωστή μπουρδελότσαρκα με παρέα στην εφηβική μας ηλικία, ήταν κάτι το συνηθισμένο και ούτε μας είχε περάσει από το μυαλό, πως μέσα στο μισοσκόταδο του μπουρδέλου, η κοπέλα όταν εμφανιζόταν με λευκά εσώρουχα και με τις λάμπες UV που υπήρχαν σε κάθε οίκο ανοχής, μας φαινόταν σαν θεά, ταυτόχρονα αποστείρωναν και μας και αυτήν και το χώρο !!

Άντε πείτε στα σημερινά παιδιά να πάνε μπουρδελότσαρκα θα σε περάσουν για τρελό σίγουρα, μετά την επιδημία του AIDS !!

Η Ντισκοτέκ που στο μισοσκόταδο με τα blue black φώτα τόνιζαν τα λευκά ρούχα αλλά και τα; δόντια μας και μας προκαλούσε γέλιο, χωρίς να μπορούμε να σκεφτούμε ότι τα εκατοντάδες ιδρωμένα κορμιά υπό τούς ήχους της τότε μουσικής Ντίσκο, θα μπορούσαν σε τέτοιους χώρους και ανθυγιεινούς υπόγειους συνήθως να είναι εστία μολύνσεων και χώρους εξάπλωσης πάσης φύσεως μικροβίων, όπως είναι η γρίπη αλλά και σήμερα ο Έμπολα.

Και μην μου πείτε το παραμύθι που σας πλασάρουν από την Τηλεόραση ότι ο Έμπολα δεν είναι αερομεταφερόμενος γιατί μάλλον τα δεκάδες μέλη των εθελοντικών νοσηλευτικών οργανώσεων, που έπαιρναν τις χιλιάδες προφυλάξεις πέθαναν με Βουντού ή από το κακό μάτι !!

Άλλωστε δειλά δειλά το παραδέχονται, απλά δεν θέλουν να προκληθεί μαζική παγκόσμια υστερία,
βάζοντας σε κίνδυνο άμεσα όλο το οικοδόμημα του Καπιταλισμού !!
   
Αλλά τους ξεφεύγουν και λόγια όπως του Δήμαρχου Garrett ότι την έχουν πατήσει


Στην απελπισία τους έφτασαν να κηρύξουν Ιατρικό στρατιωτικό νόμο !!Πως όμως την πάτησαν, έτσι απλά οι φαρμακοβιομηχανίες νόμιζαν ότι είχαν ακόμη χρόνο να παρασκευάσουν εμβόλια, και να μας τα πουλήσουν όπως έκαναν με την γρίπη των πτηνών !!

Έλα μου όμως που ο Εμπολα δεν δέχεται αντισώματα υγειών φορέων πλην των δικών σας και οι όλες προσπάθειες παρασκευής εμβολίου έχουν αποβεί έως τώρα άκαρπες !!

Τελικά η απληστία και η δίψα για εξουσία και χρήμα των πολυεθνικών έφτασε σε σημείο, να κινδυνεύει το ανθρώπινο γένος με μαζική εξαφάνιση, συγχαρητήρια !!

Ακόμη όμως και την τελευταία στιγμή, δεν  είναι αργά για την χώρα μας αλλά και για όλο τον πλανήτη !!

Ήδη αρχίζουν να ακούγονται δειλά δειλά οι πρώτες φωνές στα κοινωνικά δίκτυα για μαζική χρήση των UV λαμπτήρων σε μαζικούς χώρους, έτσι ώστε να εξαλειφθεί το πρόβλημα του Έμπολα αλλά και των επερχόμενων επιδημιών !!

Ακόμα και αν δεν σας ακούσουν οι πολιτικοί γιατί απλά περιμένουν να πάρουν οδηγίες από την Αμερική, ή την Ευρωπαϊκή Ένωση, σωθείτε μόνοι σας αγοράζοντας για το σπίτι σας, ή το μαγαζί σας ή τον χώρο δουλειά σας ένα λαμπτήρα UV !!

Το κόστος κυμαίνεται από 5 έως 10 Ευρώ μόνο και θα σώσει εκατομμύρια ζωές !!

Αν παρόλα αυτά αρρωστήσετε είτε από Εμπολα ή από γρίπη χειμωνιάτικα, έτσι και αλλιώς έχουν τα ίδια αρχικά συμπτώματα (!!) που αναπόφευκτα θα δημιουργήσουν επιπρόσθετο πανικό και μαζική κατάρρευση του Συστήματος Υγείας , κάντε ότι έκαναν και οι γονείς μας το 70 !!

Μια στημένη φρέσκια πορτοκαλάδα μαζί με μια κουταλιά σόδα για να αλκαλοποιήσει το οργανισμό και να μην αναπτύσσονται τα μικρόβια, ίσως και κάποιο  χάπι Σπιρουλίνας θα σας κάνει τούρμπο μέχρι να περάσει η μπόρα αυτή   

Διαδώστε με κάθε μέσο αυτό το άρθρο πριν να είναι αργά !!


3 σχόλια:

axinosp είπε...

Τις Λάμπες UVC τις πολέμησαν οι "Οικολόγοι" γιατί λέει ήσαν υπεύθυνες για την Τρύπα του Οζοντος !!
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A5%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%8E%CE%B4%CE%B7%CF%82_%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CE%B1

Ανώνυμος είπε...

Μήπως & την όποια έκθεσή μας στον Ζωοδότη Ήλιο δεν την πολέμησαν υπερβολικά?
Αντί αυτού, προώθησαν τα ...αμφιβόλου ασφαλείας αντηλιακά με υψηλούς δείκτες ``προστασίας``!!!
Οι προπαππούδες μας έλεγαν ``ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ`` & ``ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ`` σε όλα.
Χωρίς Ήλιο, δεν έχεις & βιταμίνη D, που προστατεύει τα οστά & όχι μόνον. Έτσι αναπτύχθηκε το εμπόριο των εξετάσεων ``οστικής μάζας``, αναλόγων φαρμάκων αποκατάστασής της, ``ενισχυμένου`` γάλακτος κλπ άλλων, που επιβαρύνουν τον οργανισμό, πλουτίζοντας τις βιομηχανίες.
Τώρα, αναγνωρίζουν ``σπατάλες`` στο ασφαλιστικό & ιατροφαρμακευτικό σύστημα & ελαττώνουν τις παροχές, αφήνοντας τον κοσμάκη πελαγωμένο, με μια αίσθηση ανασφάλειας, οδηγώντας τον στα νεόδμητα ιδιωτικά ιδρύματα, χώρους νέας κερδοσκοπίας.
Η φύση, κυρίως η ευλογημένη Ελληνική, μας παρέχει άπειρες πηγές ενδυνάμωσης του ανοσοποιητικού & θεραπείας.
Ας αναζητήσουμε τα ξεχασμένα τεφτέρια των γιαγιάδων, από τα οποία κλέψαν τις ιδέες για τα φάρμακα / φαρμάκια, που μας πουλάνε οι φαρμακοβιομηχανίες, γεννόσημα, ή μη.

art

Ανώνυμος είπε...

Aυτη η λαμπα

http://www.ebay.co.uk/itm/CN-UV-C-Light-Bulb-Ultraviolet-Base-E27-/171058483233?pt=UK_ConElec_LightingLEDsStrobes_RL&hash=item27d3e15021

ειναι UV-C και αρα επικίνδυνη και αυτη

http://www.ebay.co.uk/itm/20W-UV-Ultraviolet-Blacklight-Low-Energy-CFL-Light-Bulb-ES-E27-Screw-Lamp-/360906151759?pt=UK_Light_Bulbs&hash=item5407aed74f

ειναι ενταξει;

Γιώτης