Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόσφατη επιτυχία του ΛάΟΣ στη βουλή (que muchas malacas 3)



Αρχηγός φασιστοκόμματος αγραμμάτων, υποδίκων, παραδικαστικών, Ψινάκηδων, σκυλοτραγουδιστάδων και άλλων τινών, ευτραφέστατος πρώην διδάκτωρ βοδιμβυλδεράς, λόγιος άνευ απολυτηρίου λυκείου, επιπλήττει τους μηχανικούς (ηλεκτρολόγους, ηλεκτρονικούς και συστηματάδες) για την μη χρήση διατάξεων αδιάλειπτης παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και για λανθασμένη σχεδίαση στην αρχιτεκτονική δομή των Η/Υ, μάλιστα δε, καταγγέλλοντας τεράστια ελαττώματα στην σχεδίαση της προσωρινής μνήμης τυχαίας προσπέλασης όπως και της μόνιμης μαγνητικής ή οπτικής μνήμης των σύγχρονων υπολογιστικών συστημάτων.
Απολυτήριον δημοτικού τουλάχιστον, έχει!

χαχαχαχαχαχαχα



ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗN ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΙΛΙΟΥ ΟΚΤΑΚΟΣΙΟΥ ΕΙΚΟΣΙΕΝΟΣ, Ο ΣΥΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΥΠΟ ΤΟΥ ΕΥΤΡΑΦΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΟΙΗΤΟΥ - ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΑΝΕΥ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΛΟΓΙΟΥ, ΕΡΜΗΝΕΥΤΟΥ, ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΠΟΡΝΟΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥ, Κου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΩΣ.

ΠΡΟΛΟΓΙΖΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ, Ο ΤΗΛΕΪΩΑΝΝΗΣ- ΆΛΛΩΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ "ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣ".

ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ, ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ. ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ 71, ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΛΟΓΩ ΕΞΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΥΘΕΝΤΙΚΉΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΚΉΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ)" THN ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙΣΑ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΒΙΑΣ..
ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ;;;
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!

Ύμνος εις την Βιασύνην της Επαναστάσεως"

υπό του τρισμεγίστου ποιητού του έθνους και παλαιμάχου βοδιμβιλδέου τε και τέως πορνοσκηνοθέτου, του Γεωργίου Καρατζαφέρεως του Ταλιμβάνου, και συνεπικουρούντος του υπασπιστού-βιογράφου του, του σοβαροτάτου, αντικειμενικοτάτου, λογιωτάτου, παραμορφωμένου, Ιωάννου Πρετεντέρεως του Σιμεντολιθοκεφάλου, άλλως τε παγκοίνως γεγνωσμένου ως "Κυτίον της πανΔωροληψίας".

Εικονογράφησις και Αγιογράφησις παρείχοντο υπό του τρισηλιθίου ημών Βληματοδότου του Βλημοβόλου, γνωστού και ως μέλανα πηγή της ενδοπαλαμικώς παλινδρομούσης χειρηλάτου αυτοπροκαλουμένης ηδονής

Γνώρισμα της ελευθερίας είναι η τρομερή κόψη του σπαθιού, η όψη δηλαδή που σε καιρό ένοπλης εξέγερσης με την μορφή απελευθερωτικής επανάστασης κατά του τουρκικού ζυγού - του κατακτητή δηλαδή - βιαστικά μεν, αλλά με... καλοσύνη και πραότητα, εξαπλώνεται πάνω στην βιαστικά ένδοξη ελληνική γη...

Μαρτυρίες της εποχής αναφέρουν ότι οι επαναστατημένοι κατά του τουρκικού ζυγού Ελληνες, δεν εκράτουν ανά χείρας μουσκέτα και λόγχας, αλλά φρεσκοψημένας εις τας θράκας Πίτσας Χάτας.

Αι Ελληνικαί εθνικοσοσιαλιστικαί παραδόσεις, τεκμηριώνουν το ότι οι επαναστατημένοι πατριώτες, εβιάζοντο να τας παραδώσουν εις τους Τούρκους εγκαίρως, πριν αυταί ψυχθώσι, χλαπατσιάσει ο υπερχυμένος τυρός και καταστούν πλέον μη εμπορεύσιμαι. Εις αυτήν την περίπτωσιν, οι επαναστατημένοι ενδελιβεράδαι αποκαλούντο υπό των Τούρκων "κλέφτες". Υπάρχουν μάλιστα τινά θρησκευτικά κειμήλια, κείμενα φυλασσόμενα εις τας υπό μούχλας σφίζοντων υπόγας του Λαμβρακιστάν και της Μέγαιρας του Μεγάρου της Μουσικής, εις τα οποία καταγεγραμμένον υφίσταται, τεκμηριωμένον δε ίσταται καθήμενον, το γεγονός ότι εις τον μεταδιδόμενον επαναστατικόν και μακρόθεν οπτικολαμβανόμενον διαγωνισμόν, παρίσταντο και αι ιστορικαί μορφαί του Μεγίστου Διαύλου, αι του Ψινακίου και της Καλομοιρομουνίτσας, αίτινες εκράτουν χρόνον με ανα χείρας αυτών κλεψίθρας Λονζίνς, δια την επιβεβαίωσιν του επιτευχθέντος Γκινετικού Ρεκόρδου.

Κοτσάνα: que muchas malacas
Λες Μαλακίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: