Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

600 χλμ. η ακτίνα δράσης των S-500!

Κι ενώ όλοι μιλάνε ακόμα για τους S-300, η Ρωσία θέτει σε υπηρεσία μόλις σε τέσσερα χρόνια από σήμερα, το 2017, το λεγόμενο και ως "απόλυτο αντιαεροπορικό/αντιβαλλιστικό σύστημα" τους S-500, τα βλήματα του οποίου (στη φωτό διακρίνεται στην δεξιά πλευρά ένα ομοίωμα του βλήματος)θα μπορούν να κτυπούν εξωατμοσφαιρικά τις κεφαλές των διηπειρωτικών βλημάτων (ICBM) ακόμα και εχθρικούς δορυφόρους!

«Το νέο σύστημα πυραύλων S-500 βρίσκεται στη φάση της ανάπτυξης. Προβλέπεται να τεθεί σε υπηρεσία το 2017», δήλωσε αυτή πηγή του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, την οποία επικαλείται το πρακτορείο Ιντερφάξ.

To πυραυλικό σύστημα εδάφους-αέρα S-500 «Προμηθέας» δεν πρόκειται να αντικαταστήσει τους S-300PMU1/2, παρά σε ελάχιστους τομείς που έχουν να κάνουν με την αντιβαλλιστική αναχαίτιση και αφορούν την έκδοση S-300V/PS/PM.

Οι S-300 θα παραμείνουν σε υπηρεσία, όπως και ο διάδοχός τους, οι S-400, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει να εντάσσονται στην αντιπυραυλική/αντιαεροπορική ασπίδα της Ρωσίας, από πέρσι.

Aυτό που θα αντικαταστήσει είναι το αντιβαλλιστικό σύστημα A-135 53T6 SH-08 Gazelle.

Με δραστικό βεληνεκές που φθάνει τα 600 χλμ., έναντι 400 χλμ. για τους S-400, οι πύραυλοι S-500 θα μπορούν να πλήττουν ακόμα και δορυφόρους σε χαμηλή τροχιά.

Και αυτό το σύστημα της οικογένειας "S" κατασκευάζεται από την εταιρεία Almaz-Antei, την κορυφαία εταιρεία κατασκευής αντιαεροπορικών συστημάτων του κόσμου.

Θα μπορούν, επίσης να καταστρέφουν ταυτοχρόνως μέχρι 10 ICBM που πετούν με ταχύτητα ως και 7 χλμ/ ανά δευτερόλεπτο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: