Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Οι προετοιμασίες πολέμου αρχίζουν στην Αμερική !!



Σημ.axinosp:Ο πόλεμος με την Συρία αλλά και τη γενικότερη εμπλοκή όλου του Ισλάμ, πλησιάζει.
Ο εξοπλισμός των Αμερικάνων σε σφαίρες για επταετή πόλεμο δείχνει ότι η εμπλοκή της Αμερικής,
αλλά και των Συμμάχων τους (ΕΕ), δεν θα μοιάζει σε τίποτα σε σχέση με παλαιότερες επεμβάσεις των Αμερικάνων στην Μέση Ανατολή(Κουβέιτ, Ιράκ).
Η έξοδος από την Ευρωζώνη αλλά και η εγκατάλειψη της ΕΕ γενικότερα γίνεται πιο επιτακτική και επίκαιρη από ποτέ .
Η επιβίωση της χώρας θα καταστεί δυνατή μόνο μέσα από την ουδετερότητα που μπορεί να κρατήσουμε σαν κράτος μη εμπλεκόμενοι σε μια ακόμα σταυροφορία των Δυτικών για τα πετρέλαια της Μέσης Ανατολής-Περσίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: