Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Edward Snowden: Θανατηφόρος Κατακλυσμός Ηλιακών Εκρήξεων

Μόσχα, Ρωσία: Ο Edward Snowden ο φυγάς χάκερ και πρώην συμβασιούχος της National Security Agency (NSA). Αποκάλυψε την Τρίτη ότι μια σειρά ηλιακών εκρήξεων πρόκειται να συμβούν τον Σεπτέμβριο, σκοτώνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους. Ντοκουμέντα που έδωσε ο Snowden αποδεικνύουν, ότι 14 χρόνια πριν οι Παρατηρητές Εξ Αποστάσεως της Central Intelligence Agency (CIA) γνωρίζανε ότι το γεγονός είναι αναπόφευκτο. Από τότε οι παγκόσμιες κυβερνήσεις προσπαθούν ήσυχα να προετοιμαστούν για την παγκόσμια πείνα που θα επακολουθήσει.

Μιλώντας από το δωμάτιο του στο ξενοδοχείο Novotel του αεροδρομίου Sheremetyevo, αποκάλυψε ότι οι κυβερνητικές προετοιμασίες για τις ηλιακές εκρήξεις είναι γνωστές μόνο σε περιορισμένο αριθμό ατόμων. Τα αποτελέσματα των εκρήξεων είναι γνωστά στον κόσμο των μυστικών υπηρεσιών σαν “the killshot.”

Οι παρατηρητές εξ αποστάσεως που δουλεύουν για το πρόγραμμα Stargate της CIA, χρησιμοποιούν τις ικανότητες τους για να αντιληφθούν εξ αποστάσεως μακρινά γεγονότα γεωγραφικά και χρονολογικά για να προστατέψουν την Αμερική. Ήδη από το 1999 γνωρίζανε για το γεγονός των ηλιακών εκρήξεων αλλά έχουν απειληθεί να παραμείνουν σιωπηλοί από τις αρχές επιβολής του νόμου της μυστικής κυβερνήσεως.

Σαν μέρος της πρόσληψης του Snowden σαν εργολάβου, η NSA του έδωσε πρόσβαση στις επικοινωνίες των τελευταίων 30 ετών στην γη. Έδωσε λοιπόν στο The Internet Chronicle άκρως απόρρητα ντοκουμέντα της Federal Emergency Management Agency (FEMA) που δείχνουν πόσο τρομερές θα είναι αυτές οι ηλιακές εκρήξεις. Σε δύο μήνες το “the killshot” θα εξουδετερώσει όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα διανομής τροφής και νερού.

Ακόμη από τον 20ο αιώνα, εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων άρχισαν να εξαρτώνται στον τεχνολογικό αυτοματισμό για να διευκολύνουν την ζωή τους. Οι ηλιακές εκρήξεις παράγουν ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς, επικίνδυνους για τα ηλεκτρονικά κυκλώματα, όπως οι επεξεργαστές CPU είναι τα πλέον ευάλωτα.

Ο Snowden είπε ότι η FEMA και το κέντρο National Disaster Reduction Center της Κίνας κάνουν τα βήματα τους εδώ και 14 χρόνια κάτω από το φώς των ευρημάτων του Project Stargate. Τα ντοκουμέντα της FEMA που δοθήκανε από τον Snowden, δείχνουν το πώς η οργάνωση σχεδιάζει να συγκεντρώσει δεκάδες εκατομμύρια των φτωχότερων Αμερικανών σε ασφαλείς τοποθεσίες «για να διευκολυνθεί η καλύτερη διατροφή η παροχή καταναλωτικών αγαθών σε αυτούς.»

Ο Snowden έδωσε μαρτυρίες από εκατοντάδες Παρατηρητών Εξ Αποστάσεως. Πολλοί από αυτούς τους Παρατηρητές Εξ Αποστάσεως βρίσκονται ακόμη στην μισθοδοσία των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Αυτές οι μαρτυρίες αν και γραμμένες από διαφορετικούς αναλυτές έχουν ένα όγκο 4.472 σελίδες, κάθε μια από αυτές ανησυχητικά μαρτυρεί τα λεγόμενα του Snowden.






«Ο μαζικός ηλεκτρομαγνητικός παλμός από τις ηλιακές εκρήξεις, το ‘the killshot,’ θα καταστρέψει τα περισσότερα ηλεκτρικά συστήματα του κόσμου,» είπε ο Snowden. «Οι Αμερικανοί που κινδυνεύουν περισσότερο είναι οι ηλικιωμένοι και όσοι βρίσκονται στα νοσοκομεία εξαρτώμενοι από μηχανήματα, ή στο σπίτι τους για να επιβιώσουν.»

Κατά την διάρκεια της δεκαετίας του 1970 έως την δεκαετία του 1990, η Ρωσία και η Αμερική ήταν απολεπισμένοι να παρακολουθούν ο ένας τον άλλον για την κατασκευή και συντήρηση των πυρηνικών σιλό. Οι κυβερνήσεις τους παραδέχτηκαν επίσημα ότι ξόδευαν εκατομμύρια δολάρια για την εκπαίδευση των ελίτ ομάδων των Παρατηρητών Εξ Αποστάσεως.

Με τις δυνάμεις τους, οι Παρατηρητές Εξ Αποστάσεως ήταν ικανοί να αποτρέψουν πυρηνικές εκτοξεύσεις φέρνοντας ένα τέλος στον Ψυχρό Πόλεμο. Στα μέσα της δεκαετίας του 1990 η CIA υποκρίθηκε ότι έκλεισε το πρόγραμμα της Παρατηρήσεως Εξ Αποστάσεως, ώστε να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά.

Ο Snowden είπε ότι ελπίζει πως η αποκάλυψη του θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες στο Project Stargate να ζήσουν φυσιολογικές, ανοιχτές ζωές ξανά, «αντί σαν ζώα του τσίρκου η σαν φρικιά.» Πρόσθεσε, «[Πολλοί υπάλληλοι του Project Stargate] έχουν εξουσιοδοτήσεις Q απλώς για να συζούν, χωρίς ποτέ να παντρεύονται τους αγαπημένους τους. Αυτό είναι ταυτόσημο με την δουλεία.»

Η ανθρωπότητα πρόκειται να πληρώσει ένα μεγάλο τίμημα για την τεχνολογική της εξάρτηση. Αυτό το τίμημα είπε ο Snowden είναι η κύρια αιτία που βγήκα στον τύπο. Για το παγκόσμιο ολοκαύτωμα που θα ακολουθήσει, καθώς και την εξουσία των αναλυτών της NSA, με το παραμικρό καπρίτσιο, να ακούνε τα τηλεφωνήματα από οποιοδήποτε πρόσωπο στη γη.

Ο Snowden είπε, όσον αφορά τους Παρατηρητές Εξ Αποστάσεως της CIA, «έχω δει πολλούς γενναίους πληροφοριοδότες να γίνονται αντικείμενα κηλιδώσεως και γελοιοποιήσεως επειδή χρησιμοποίησαν τα ταλέντα τους για να αποκαλύψουν την αλήθεια.» Πρόσθεσε ο Snowden, με πικρία, «Θα δούμε τι θα συμβεί όταν το ‘the killshot’ αγγίξει την γη.

Οι δικηγόροι των WikiLeaks και ο δικηγόρος του Anatoly Kucherena, έδωσαν ένα βίντεο καλώντας για ηρεμία και παγκόσμια προετοιμασία.

του Oliver Wilis

Σημείωση: Σε ένα παλιό μου άρθρο στην miastala.com είχα γράψει για τις πληροφορίες ενός ερευνητή στο θέμα ότι έχει βρεθεί λύση να μην γίνει καταστροφή. Το μόνο που απαιτείται είναι μια αντίσταση γειώσεως σε ΚΑΘΕ κολώνα της αντίστοιχης ΔΕΗ. Το κόστος είναι αστείο για ένα κράτος. Όμως ενώ το ξέρουν δεν το κάνουν. Μήπως θέλετε να μαντέψετε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Hoax ειναι η ιστορια:
http://one-vibration.com/group/beyond-illusion/forum/topics/edward-snowden-solar-flare-killshot-cataclysm-imminent-is-a-hoax?xg_source=activity#.Uf1-KG37ahY

Ανώνυμος είπε...

pia h gnomi sou gia ola ta parapano axinosp ???

Ανώνυμος είπε...

The Edward Snowden Solar Killshot Hoax αυτός είναι ο σωστός τίτλος για το άρθρο.
Ψάξτε το λίγο στα ξένα site, θα διαπιστώσετε ότι είναι ψεύτικη είδηση προερχόμενη από σατιρικό σχόλιο ενός site και αναπαράχθηκε ως κανονική είδηση.