Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΑΥΓΗ



Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
για μένα η Χρυσή Αυγή ήταν ότι και οι ''Αγανακτισμένοι Έλληνες''. Ένα κίνημα ειδικού σκοπού που ''προσελήφθη'' από το σύστημα για να εκτελέσει ένα συγκεκριμένο πολιτικό πλάνο. Θα θυμάστε πως...
από το πουθενά λίγο πριν το πρώτο μνημόνιο οργανώθηκε και γιγαντώθηκε σε χρόνο dt το κίνημα των ''Αγανακτισμένων'', που υποτίθεται ότι θα απέτρεπε τη χώρα από το να μπει στο μνημόνιο και θα κρεμούσε στο Γουδή το σάπιο πολιτικό σύστημα. Ε λοιπόν τι κατάφερε το κίνημα αυτό; Μία τρύπα στο νερό! Η χώρα μπήκε στο μνημόνιο, οι ίδιοι συνέχισαν να μας κυβερνάνε και η μοίρα της χώρας άλλαξε προς το χειρότερο. Σε μία νύχτα μέσα δε το κίνημα αυτό διαλύθηκε κι εξαερώθηκε στο πέρασμα του πολιτικού χρόνου, πιο γρήγορα κι από το νερό στην καυτή άσφαλτο.! Έκανε όμως τη δουλειά του, που δεν ήταν άλλη από το να εγκλωβίσει τους δημοκρατικούς πολίτες στην πεποίθηση ότι μάχονται ενώ στην ουσία είχαν παραδοθεί στο σύστημα. Το κίνημα των αγανακτισμένων θα είχε αξία αν είχε μετουσιωθεί σε κόμμα κι αν είχε πάρει 500.000 ψήφους ας πούμε. Τους σχόλασαν γρήγορα όμως και αυτό δεν έγινε ποτέ.

Τις ψήφους αυτές πήρε (περίπου) η Χρυσή Αυγή, η άλλη μεγάλη πολιτική έκπληξη. Που αν κι υπήρχε από παλιά, δεν ήταν τίποτα άλλο για πολύ καιρό παρά κάποιες παρέες τρελαμένων στου Παπάγου, στο Χολαργό, στην Αγία Παρασκευή, που εξυμνούσαν τον εθνικισμό. Όταν προέκυψε η ανάγκη να αντικατασταθούν οι ''Αγανακτισμένοι'' από κάτι πιο δυναμικό εν όψει δεύτερου και τρίτου μνημονίου με σκοπό να κατευθυνθεί προς τα εκεί η ψήφος αγανάκτησης και να μην επιτραπεί η επέλαση του Σύριζα προς την εξουσία, η Χρυσή Αυγή ήταν η τέλεια περίπτωση. Τα έλεγαν δυναμικά, τα έλεγαν αντιμνημονιακά και το κυριότερο κανένας αριστερός δε θα συνεργαζόταν ποτέ μαζί τους. Ένα αόρατο χέρι και κυρίως κάποια αόρατα κεφάλαια πήραν το κίνημα του Μιχαλολιάκου και το σήκωσαν πολύ ψηλά. Όχι μόνο πήραν άριστα σε δύο εθνικές εκλογές, αλλά έφτασαν στο σημείο τους τελευταίους μήνες να χτυπάνε και τη δεύτερη θέση δημοσκοπικά. Εκεί κάπου χάθηκε ο έλεγχος, τα τρελαμένα μυαλά των ημιμαθών Χρυσαυγιτών τρελάθηκαν ακόμα περισσότερο, νόμισαν ότι μπορούν να κουμαντάρουν όχι μόνο τη χώρα αλλά και τον...πλανήτη κι έγιναν επικίνδυνοι για την κοινωνική ειρήνη. Αυτοί που τους ''προσέλαβαν'' προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να τους ξεφορτωθούν κι ήρθε το αίμα του άτυχου Φύσσα για να τους παρασύρει στον πολιτικό Καιάδα. Όλα έγιναν απόλυτα ξαφνικά, μέσα σε μία νύχτα, όπως και με τους ''Αγανακτισμένους''.

Η δικαιοσύνη κινήθηκε με αστραπιαίους ρυθμούς για πρώτη και τελευταία φορά ίσως, η πολιτική εντολή του Σαμαρά κάλυψε όλα τα κενά στη συνταγματικότητα των κινήσεων κι η αποδοχή της εξόντωσης έστω και με αμφιλεγόμενο τρόπο του μισητού εχθρού από την πλευρά της αντιπολίτευσης, έσβησε την όποια ''λα'ι'κή οργή''. Αυτές οι δύο τρεις παρέες από το Χολαργό βρέθηκαν έξω από τη ΓΑΔΑ για να συμπαρασταθούν στο...''Φύρερ'' τους και μέχρι εκεί. Το μέλλον των Χρυσαυγιτών είναι πλέον προδιαγεγραμμένο. Αθώοι ή ένοχοι θα πληρώσουν και για λίγα παραπάνω από αυτά που έχουν κάνει. Και δυστυχώς γι αυτούς έχουν δώσει πολλά δικαιώματα κι έχουν κάνει πολλά.

Εμείς τέλος σαν κοινή γνώμη θα πρέπει να περιμένουμε τώρα το νέο που θα ''γεννηθεί'' για να αντικαταστήσει τα δύο κινήματα αυτά, ίσως γεννηθεί μία ''Αγανακτισμένη Αυγή''.

Ευχαριστώ
Σημ.axinosp:Ήμουνα Χρυσαυγίτης στο Σύνταγμα με τους Αγανακτισμένους και δεν το ήξερα με βάσει τα γραφόμενα αυτού του καραγκιόζη του Νικόπουλου !!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί, άδικο έχει?
Άσχετα αν δεν το κατάλαβες αλλά ειδικά η πάνω πλατεία ήταν η παιδική χαρά της ΧΑ.

axinosp είπε...

Τλωρα που το λες κάτι θυμάμαι, ιδίως η συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ η ΚΟΕ με το κίτρινο πανώ της, για φασίστες τους είχα κόψει !!
Επίσης η ΣΠΙΘΑ ,οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Μετά την ΧΑ, σειρά έχει η ΚΕΕΔ, η Ανταρσυα και το ΕΠΑΜ και όταν έρθουν για σένα τότε θα καταλάβεις την μαλακία που έκανες !!