Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Γαμιέται ο Θρύλος και η Βουλή!


Αναστάτωση επικράτησε το Σαββατοκύριακο στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, αφού οι θεατές φώναξαν συνθήματα κατά των πολιτικών και της Βουλής, ενώ ανάρτησαν και πανό με πολιτικό περιεχόμενο και μαρξιστικά τσιτάτα.

Στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά των πολιτικών και τους έγινε σύσταση από τα μεγάφωνα να αφήσουν τους πολιτικούς ήσυχους και να ασχοληθούν με τα μουνιά των μανάδων των παικτών και των διαιτητών.

Αμέσως, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναξαν το σύνθημα «Παπανδρέου σε γαμάμε, το μουνί της μάνας σου όλο πηδάμε», αλλά κανένας από τους παίκτες ή τους διαιτητές του αγώνα δεν λεγόταν Παπανδρέου, οπότε ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα, γιατί αντελήφθη πως οι οπαδοί δεν αναφέρονταν σε ένα τυχαίο μουνί αλλά στο μουνί της μάνας του πρωθυπουργού που είναι ιερό και έχει ανακηρυχθεί σε εθνική περιουσία.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ, απαγορεύονται οι αναφορές στο μουνί της κυρίας Παπανδρέου γιατί το επισκεπτόταν τακτικά ένας πρώην πρωθυπουργός, ενώ απ’ αυτό βγήκε και ο σημερινός πρωθυπουργός.

Η κατάσταση στο ΟΑΚΑ χειροτέρεψε με την ανάρτηση πανό πολιτικού περιεχομένου αντί του γνωστού και αθώου «Γαμιέται ο Θρύλος κι ο Πειραιάς».

Οι κανονισμοί της ΟΥΕΦΑ προβλέπουν πως, αν αναρτηθεί πανό με πολιτικό περιεχόμενο στο γήπεδο, πρέπει να διακοπεί ο αγώνας και να προκηρυχτούν πρόωρες εκλογές στο σημαιάκι του κόρνερ.

Ο διαιτητής δεν τήρησε τον κανονισμό και διέταξε τους άνδρες των ΜΑΤ να ρίξουν δακρυγόνα στους θεατές, ενώ, παράλληλα, έδωσε εντολή στους παίκτες να φορέσουν τις αντιασφυξιογόνες μάσκες, ώστε να συνεχιστεί κανονικά ο αγώνας.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο σε αυτοκίνητα οπαδών του Παναθηναϊκού, όπου βρήκαν 400 κιλά χασίς, 150 Καλάσνικοφ και 200 πουτάνες αλλά στόχος τους ήταν το πανό, το οποίο βρέθηκε τελικά κρυμμένο στη θέση του αερόσακου.

Δυο οπαδοί του Παναθηναϊκού μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ αλλά έγινε κάλεσμα από το Indymedia για διαδήλωση συμπαράστασης έξω από το κτίριο, οπότε οι δυο οπαδοί αφέθηκαν ελεύθεροι και γνώρισαν την αποθέωση στο διπλανό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου ακούστηκε το σύνθημα «ΠΑΟ – Θρησκεία- Θύρα 13, η Χούντα δεν τελείωσε το ’73».

Τα πανό με τα υβριστικά συνθήματά κατά των πολιτικών έχουν τρομοκρατήσει το πολιτικό σύστημα και υπάρχει η σκέψη να ανατεθεί η περιφρούρηση των κερκίδων στο ΠΑΜΕ.

Προβληματισμός επικρατεί και στις διοικήσεις των ομάδων. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη, υπάρχει ο κίνδυνος στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό να μπει μόνος του ο Τζιμπούρ στη μικρή περιοχή με την μπάλα στα πόδια, να είναι έτοιμος να την καρφώσει στα δίχτυα και εκείνη τη στιγμή οι οπαδοί του Παναθηναϊκού να σηκώσουν ένα πανό με το σύνθημα «Ελλάς-Ευρώπη-Παναθηναϊκός, γαμιέται η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός», οπότε ο διαιτητής θα διακόψει τον αγώνα.

Ο κ. Μαρινάκης ζητάει –σε αυτές τις περιπτώσεις- να ισχύσει ο κανονισμός του τεχνητού πανό και το γκολ να μετράει.

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν τα ιδιωτικά κανάλια τα πανό με τα συνθήματα κατά των πολιτικών στα γήπεδα αλλά, μόλις δουν το πανό με το σύνθημα «Να καεί, να καεί του Mega το μπουρδέλο, στου Πρετεντέρη τον ποπό θα βάλουμε φουρνέλο», μάλλον θα αλλάξουν γνώμη.

Τα συνθήματα και τα πανό στα γήπεδα -και ο ντόρος που προκαλούν- αποδεικνύουν πόσο λανθασμένη ήταν η επιλογή των πολιτών να διαδηλώνουν μπροστά στη Βουλή.

Τσάμπα τραβιόμασταν τόσους μήνες στο Σύνταγμα. Έπρεπε να είχαμε πάει στο Καραϊσκάκη.Σύνδεσμος
Πιτσιρίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: