Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Και επίσημα κατοχικός πρωθυπουργός: Δεν παραιτείται αλλά παραδίδει τα κλειδιά

Τα… ιμάτια της χώρας μας φαίνεται πως μοιράζονται στις μαραθώνιες διαβουλεύσεις στις Βρυξέλλες με κύριο αντικείμενο το «κούρεμα» του χρέους, λίγο πριν ξεκινήσει η σημερινή κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής.

Όπως αναφέρει το kentrinews.gr και αναδημοσιεύει το parapolitika.gr την ώρα που οι πυρετώδεις συζητήσεις δίνουν και παίρνουν και οι πληροφορίες ανεβάζουν το ποσοστό του haircut στο 50% ή 60%, δημοσιεύματα ελληνικών εφημερίδων επισημαίνουν πως οι «μεγάλες» χώρες της Ευρωζώνης έχουν ήδη ετοιμάσει σχέδιο αυστηρότερης επιτήρησης της Ελλάδας σε 16 τομείς, οι οποίοι θα περάσουν στα χέρια τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», σε αξιωματούχους ξένων χωρών θα δοθούν: το φορολογικό σύστημα και οι μεταρρυθμίσεις στο κράτος στους Γερμανούς, η αναμόρφωση του προϋπολογισμού στους Γάλλους, οι ιδιωτικοποιήσεις στους Ολλανδούς και η επιχειρηματική ανάπτυξη στους Φινλανδούς. Επίσης, ξένοι θα αναλάβουν την διαχείριση των σκουπιδιών, την Υγεία, το real estate και τις συμβάσεις μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Κατά το δημοσίευμα, οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν σε μυστική σύσκεψη υπό τον επικεφαλής της task force στην Αθήνα, Χορστ Ράιχενμπαχ, που θα γίνει αύριο, Δευτέρα, δύο 24ωρα πριν την νέα Σύνοδο Κορυφής, που θα γίνει την Τετάρτη στις Βρυξέλλες και στην οποία θα «κλειδώσει» το κούρεμα.

Εξάλλου, σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», ο κ. Ράιχενμπαχ θα συντονίζει και την… βεντούζα των 10 ατόμων που θα κολλήσει στην κυβέρνηση προκειμένου να συντονίσει το έργο της. Την υψηλή εποπτεία της χώρας μας θα αναλάβει υπερεθνικό όργανο στις Βρυξέλλες που θα αποτελείται από 120 τεχνοκράτες και με περιορισμένη εκπροσώπηση της Ελλάδας σε επίπεδο υφυπουργού και εμπειρογνωμόνων.
Tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια: