Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Σφαγή στις συντάξεις του ΙΚΑ από τον Ιούνιο: -12% αναδρομικά από την αρχή του έτους!


Όσοι συνταξιούχοι του ΙΚΑ ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ και αυτά τα δύο κόμματα καταφέρουν να σχηματίσουν κυβέρνηση θα δουν από τον Ιούνιο την παρακράτηση και την μείωση της σύνταξής τους κατά 12% για τα ποσά άνω των 1.300 ευρώ. Τον ίδιο μήνα και σε οκτώ ισόποσες δόσεις θα παρακρατηθούν οι αναδρομικές μειώσεις των συντάξεων από τις αρχές του έτους. 


Δηλαδή πρακτικά δεν θα πάρουν σύνταξη τον Ιούνιο.


Ως εκ τούτου η παρακράτηση των αναδρομικών θα ολοκληρωθεί με την σύνταξη του Ιανουαρίου του 2013.
Αυτό προβλέπεται σε εγκύκλιο του ΙΚΑ με την οποία διευκρινίζεται ο τρόπος και η εφαρμογή των μειώσεων των συντάξεων που προβλέπονται στο νόμο 4051/2012.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:H φωτογραφία λέει επακριβώς τι θα πάρουν τον Ιούνιο οι Έλληνες, λέτε να κάνει το θαύμα της, πάλι, η περιβόητη ΜΑΛΑΚΙΑ του Έλληνα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: