Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Κατανομή χρόνου στα δημόσια ΜΜΕ για τα εκτός βουλής κόμματα




Νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, για την κατανομή ραδιοτηλεοπτικού χρόνου κατά την προεκλογική περίοδο, που αφορά τα κόμματα τα οποία δεν εκπροσωπούνται στη Βουλή, υπέγραψαν σήμερα οι υπουργοί Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης και Επικρατείας Παντελής Καψής, μετά την προσωρινή διαταγή του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, στο οποίο προσέφυγαν τα κόμματα «Δράση» και «Φιλελεύθερη Συμμαχία».
Τα κόμματα που αφορά η ΚΥΑ των υπουργών Εσωτερικών και Επικρατείας είναι:
- Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία
- Ένωση Κεντρώων
- Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή
- Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή - ΑΝΤΑΡΣΥΑ
- ΟΧΙ (Δημοκρατική Αναγέννηση-Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο-Κινήματα Πολιτών
- Δημοσθένης Βεργής-Έλληνες Οικολόγοι.



Σύμφωνα με την ΚΥΑ, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για τις εκλογές της 6ης Μαΐου, τα κόμματα ή συνασπισμός κομμάτων που πήραν μέρος στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές ή ευρωεκλογές και έλαβαν ποσοστό τουλάχιστον 0,25% ή 0,50%, οι όροι προβολής τους από τα δημόσια και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα διαμορφώνονται ως εξής:
Η ΕΡΤ έχει την υποχρέωση:
α. Να μεταδώσει στο εθνικό τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό δίκτυό της μία προεκλογική συγκέντρωση ή άλλη προεκλογική πολιτική εκδήλωσή τους.
β. Να μεταδώσει στο εθνικό τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό δίκτυό της μία συνέντευξη διάρκειας 45 λεπτών του αρχηγού ή εκπροσώπου τους.
γ. Να διαθέσει δωρεάν δύο πεντάλεπτα, ένα ανά εβδομάδα, για την παρουσίαση του προγράμματος ή τη μετάδοση μηνυμάτων τους.
δ. Να επιτρέψει την απευθείας μετάδοση της προεκλογικής συγκέντρωσης ή άλλης προεκλογικής πολιτικής εκδήλωσης και της συνέντευξης και να διαθέσει δωρεάν τις σχετικές μαγνητοσκοπήσεις ή μαγνητοφωνήσεις σε οποιονδήποτε ενημερωτικό ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό υποβάλλει σχετικό αίτημα.
Οι ιδιωτικοί ενημερωτικοί ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλήνιας, περιφερειακής ή τοπικής εμβέλειας έχουν την υποχρέωση να διαθέσουν δωρεάν δύο πεντάλεπτα, ένα ανά εβδομάδα, για την παρουσίαση των προγραμμάτων ή τη μετάδοση των μηνυμάτων τους.
Επίσης, στην ΚΥΑ προστίθεται ότι ο χρόνος που διατίθεται για τη μετάδοση διαφημιστικών μηνυμάτων τους στους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας, υπολογίζεται σε μηνύματα αξίας 20.100 ευρώ για κάθε ένα απ' αυτά. Σημειώνεται ότι το παραπάνω ποσό προστίθεται στο ποσό των 6 εκατομμυρίων που είχε κατανεμηθεί στα υπόλοιπα κόμματα.
Τέλος, στην ΚΥΑ τονίζεται ότι με νεότερη υπουργική απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Επικρατείας, που θα εκδοθεί μετά την ανακήρυξη των εκλογικών συνδυασμών από τον Άρειο Πάγο και τη διατύπωση γνώμης από τη Διακομματική Επιτροπή Εκλογών και το ΕΣΡ, θα ρυθμιστεί οριστικά η κατανομή του ραδιοτηλεοπτικού χρόνου για το σύνολο των κομμάτων που δεν εκπροσωπούνται στη διαλυθείσα βουλή, λαμβάνοντας υπόψη και τον αριθμό των εκλογικών περιφερειών όπου ανακηρύχθηκαν οι συνδυασμοί τους.
Καθημερινή
Σημ.axinosp:Ερχόμαστε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: