Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ο Ζιρινόφσκι υποστηρίζει πως πρόκειται για μυστικά όπλα των ΗΠΑ


Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ξεπερνούν τους 500 οι παθόντες από τη πτώση θραυσμάτων μετεωρίτη στην περιφέρεια Τσελιάμπινσκ, ανακοίνωσε το Κέντρο Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Η κατάσταση πέντε από αυτούς εκτιμάται ως κρίσιμη.
Asteroeidis Russia-2-ΝΑΙΣύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών, από τη πτώση θραυσμάτων μετεωρίτη υπέστησαν βλάβες κτήρια σε έξι πόλεις. «Η αστυνομία συνεχίζει την παρακολούθηση της κατάστασης και την επιθεώρηση των κοιτασμάτων για την ανεύρεση νέων τόπων πτώσης θραυσμάτων», - ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου.




Ο ηγέτης των Φιλελευθέρων Δημοκρατών Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι θεωρεί ότι δεν υπήρξε καμιά πτώση θραυσμάτων μετεωρίτη στα Ουράλια αλλά στην πραγματικότητα οι Αμερικανοί δοκίμαζαν κάποια όπλα τους.


Asteroeidis Russia-3-ΝΑΙ









«Δεν είναι οι μετεωρίτες που πέφτουν. Είναι οι δοκιμές νέων όπλων που κάνουν οι Αμερικανοί. Ο Κέρι (υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι) ήθελε προειδοποιήσει τη Δευτέρα και αναζητούσε τον Λαβρόφ (Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ), ενώ ο Λαφρόφ κάνει περιοδεία. Ήθελε να τον προειδοποιήσει ότι θα γίνει τέτοια πρόκληση, η οποία μπορεί να θίξει και τη Ρωσία», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Ζιρινόφσκι, ο οποίος είναι γνωστός για τις εκκεντρικές του δηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: