Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Μην πεις μεγάλε δεν ήξερα ...μην τολμήσεις και το πεις!


 
"..BREAKING NEWS: Τα παγκόσμια αποθέματα συνεχίζουν να πεφτουν ως «οικονομική θύελλα...»"
"..Μετά από την παγκόσμια τάση για τον έλεγχο των κεφαλαίων από τις μεγάλες τράπεζες, η Κεντρική Τράπεζα της Κίνας έχει πλέον διατάξει τις εμπορικές τράπεζες της να αναστείλουν τις μεταβιβάσεις μετρητών για τρεις ημέρες και τις μετατροπές σε ξένο νόμισμα για εννέα ημέρες, αρχής γενομένης στις 30 Ιανουαρίου..."


"...Ορισμένοι πελάτες της HSBC εμποδίστηκαν από την απόσυρση μεγάλων ποσών σε μετρητά επειδή δεν μπορούσαν να παρέχουν αποδείξεις γιατί τα ήθελαν... HSBC παραδέχτηκε ότι δεν έχει ενημερώσει τους πελάτες της αλλαγής στην πολιτική, η οποία τέθηκε σε εφαρμογή τον Νοέμβριο..."
Ξαναδιαβαζεις τωρα εδω αρθρο εξη μηνων ... Stranger- Τι χορό γνωρίζουν να χορεύουν τα χρηματιστήρια;
Και κανεις απο εδω και περα οτι σε φωτισει ....!
Stranger..
Σημ.axinosp:31 Γενάρη αρχίζει το Παγκόσμιο οικονομικό reset.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: