Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΗΠΑ: Άνοιξαν σήμερα τα πρώτα coffee shops στο Κολοράντο

 Τα πρώτα νόμιμα coffee shops όπου οι καταναλωτές θα μπορούν να αγοράζουν ελεύθερα μαριχουάνα, υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι άνω των 21 ετών, ανοίγουν σήμερα τις πύλες τους στο Κολοράντο και την πολιτεία της Ουάσινγκτον.
 
Ένας νόμος που ψηφίστηκε τον Νοέμβριο επιτρέπει πλέον την ίδρυση τέτοιων καταστημάτων που θα πωλούν έως και 28 γραμμάρια κάνναβης στους πελάτες τους για "ψυχαγωγικούς" σκοπούς.
 
Πολλοί κάτοικοι του Κολοράντο έσπευσαν να γιορτάσουν την έλευση του νέου έτους σε συνδυασμό με τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας.
 
Στο Ντένβερ, την πανεπιστημιούπολη του Μπόλντερ, το Άσπεν και άλλες πόλεις και κοινότητες που εγκρίνουν την αλλαγή της νομοθεσίας, οι υποστηρικτές του μέτρου δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους.
 
Δεκάδες συμμετείχαν σε ένα πάρτι στο Ντένβερ που οργανώθηκε από δύο εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στο εμπόριο κάνναβης.
 
Οι "εορτάζοντες" συγκεντρώθηκαν στο Casselman's Bar και κάπνισαν δημοσίως μαριχουάνα. Μολονότι ο νόμος επιτρέπει την πώληση, όχι όμως και τη δημόσια χρήση του ναρκωτικού, κανείς δεν έδειξε να ανησυχεί για μια ενδεχόμενη επιδρομή της αστυνομίας.
 
Η πρώτη νόμιμη πώληση μαριχουάνας στο Κολοράντο αναμένεται να γίνει μετά τις 17.00 (ώρα Ελλάδας), όταν θα ανοίξουν τα καταστήματα που έχουν λάβει τη σχετική άδεια.
 
Στην πολιτεία της Ουάσινγκτον οι αρχές έχουν εγκρίνει την πώληση κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς όμως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία χορήγησης αδειών στα coffee shops.
 
Πολλά από τα καταστήματα του Κολοράντο που θα διαθέτουν μαριχουάνα πωλούσαν ήδη το ναρκωτικό για ιατρικούς σκοπούς αφού η χρήση του είναι νόμιμη, εδώ και σχεδόν τρία χρόνια, αλλά μόνο με συνταγή γιατρού. Σε άλλες 20 Πολιτείες των ΗΠΑ επιτρέπεται σήμερα η πώληση κάνναβης σε ασθενείς.
 
Ο 23χρονος Φίλιπ Χαντ, ζαχαροπλάστης από το Ντένβερ, είπε ότι η νομιμοποίηση της κάνναβης έχει προσελκύσει πολλούς "νόμιμους επιχειρηματίες" που θέλουν να βγάλουν κέρδος από αυτή τη δουλειά.
 
Ο ίδιος μαζί με τον 38χρονο Τζόσουα Φινκ έχουν δημιουργήσει μια σειρά από τρόφιμα -από γλυκά με καρύδα μέχρι φιστικοβούτυρο- που περιέχουν κάνναβη και προσπαθούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: