Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Το βραβείο του καλού Γερμανοτσολιά Quadriga στο Γιώργο Παπανδρέου

Με την απονομή του πολιτικοκοινωνικού βραβείου Quadriga - το οποίο απονέμεται από το 2003 - στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ασχολείται άρθρο της Süddeutsche Zeitung του Μονάχου. Η απονομή του βραβείου Quadriga θα γίνει την ημέρα της επετείου της γερμανικής επανένωσης στις 3 Οκτωβρίου και τον πανηγυρικό λόγο θα εκφωνήσει ο πρόεδρος της Deutsche Bank Γιόζεφ Άκερμαν. H εφημερίδα σημειώνει:
«Πολλοί Έλληνες φοβούνται ότι με το τέλος του καλοκαιριού θα αυξηθεί η ανεργία και θα συρρικνωθούν οι μισθοί. Το 70% των νέων απόφοιτων ανώτερων και ανώτατων σπουδών από 22 ως 35 ετών σκέφτεται να μεταναστεύσει. Η μόνη ευχάριστη είδηση αυτήν την εποχή έρχεται από το Βερολίνο. Την ημέρα που οι Γερμανοί γιορτάζουν τα 20 χρόνια από την επανένωση, στις 3 Οκτωβρίου ο Παπανδρέου θα παραλάβει το βραβείο για τη «δύναμη της ειλικρίνειάς» του. Τα βραβεία απονέμονται από το 2003 και ανάμεσα σε αυτούς που το έχουν πάρει είναι ο Χέλμουτ Κολ, ο Γκέρχανρτ Σρέντερ και η βασίλισσα Σίλβια της Σουηδίας. Το περίεργο δεν είναι αυτό, το περίεργο είναι ότι αυτός που θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό είναι ο πρόεδρος της Deutsche Bank Γιόζεφ Άκερμαν. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Άκερμαν αμφισβήτησε την ικανότητα των Ελλήνων να ξεπεράσουν το δημοσιονομική κρίση με αποτέλεσμα να γίνει φόβητρο στην Αθήνα».
Και η εφημερίδα συνεχίζει: «Ο Άκερμαν όμως ήταν ανάμεσα σε αυτούς που στη συνέχεια προειδοποίησε τη γερμανική κυβέρνηση για τους κινδύνους από μια χρεοκοπία της Ελλάδας. Αργότερα μάλιστα η Deutsche Bank υπολόγισε ότι θα ήταν πολύ πιο φθηνό για το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες εάν βοηθούσαν οικονομικά τη χώρα νωρίτερα .Όταν προτάθηκε στον Άκερμαν να εκφωνήσει τον πανηγυρικό για τον Γιώργο Παπανδρέου δέχθηκε αμέσως. Η επιλογή του Έλληνα πρωθυπουργού έγινε αντικείμενο διαφωνίας στην επιτροπή απονομής. Τελικά επικράτησε το επιχείρημα ότι ο Παπανδρέου είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός, ο οποίος παραδέχθηκε τα λάθη του παρελθόντος και τώρα εργάζεται υποδειγματικά για να τα διορθώσει χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος».

Την είδηση αναφέρει και η εφημερίδα Bild με τίτλο «Ο Άκερμαν θα τιμήσει τους χρεοκοπημένους Έλληνες και αναφέρει τα εξής:

«Το κοινωνικο-πολιτικό βραβείο Quadriga του συλλόγου «Εργαστήρι Γερμανία» θα απονεμηθεί φέτος στο γερμανικό στρατό και στον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Ο γερμανικός στρατός θα λάβει τη διάκριση για την υπεύθυνη προσφορά του σε εξωτερικές αποστολές και ο Παπανδρέου για την αποτροπή της ελληνικής χρεοκοπίας. Τον πανηγυρικό θα εκφωνήσει ο Γιόζεφ Άκερμαν, πρόεδρος της Deutsche Bank».

Deutsche Welle
Σημ.axinosp:Το βραβείο του καλού Γερμανοτσολιά, θα παραδώσει ο "Καγκελάριος" της Γερμανίας Τοκογλύφος Άκερμαν στον Τσολάκογλου-Παπανδρέου, για τις υπηρεσίες του στο Γερμανικό Ράϊχ, καθώς και την προσφορά του Γερμανικού στρατού κατοχής στην Κουντούζ του Αφγανιστάν για τις δολοφονίες αμάχων!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν τον κρατάνε εκεί τον επυτυχιμένο; Τους τον χαρίζουμε. Εν ανάγκη θα τους δώσουμε και προίκα. Αρκεί να τον ξεφορτωθούμε.
Άννα