Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Άρχισε ο πόλεμος στο δολάριο από την Ινδία !!

Όπως πληροφορούμαστε από τους Times της Ινδίας  ο υπουργός Πετρελαίου Veerappa Moily ζήτησε να εισάγει πετρέλαιο αξίας 8,5 δις δολαρίων από το Ιράν τον κύριο προμηθευτή  σε ποσοστό 80% της Ινδίας σε πετρέλαιο και να το αποπληρώσει σε Ινδικές ρουπίες !!

Είπε μάλιστα ο συγκεκριμένος υπουργός ότι η κίνηση αυτή θα γλιτώσει την Ινδία από πολύτιμο συνάλλαγμα όταν η χώρα εισήγαγε πετρέλαιο αξίας 144,29 δις το περασμένο χρόνο με σημερινές τιμές στα 105 δολάρια το βαρέλι !!

Ναι καλά ακούσατε αυτή και μόνο η είδηση είναι από μόνη της μια αιτία πολέμου μεταξύ Ινδίας και Αμερικής και επειδή δεν μπορεί να τα βάλει απευθείας η Αμερική με την Ινδία, το ρόλο αυτό θα τον παίξουν, "τυχαία" το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, όλως τυχαίως Ισλαμικές χώρες απέναντι σε μια Ινδουιστική, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε και τους γηγενείς μουσουλμάνους της Ινδίας που φτάνουν αισίως τα 160 εκατομμύρια  !!

Αν δείτε δηλαδή τις επόμενες μέρες βδομάδες τίποτα συνοριακά επεισόδια, μεταξύ Ινδίας και κάποιων από τις δύο παραπάνω χώρες, μην εκπλαγείτε. Όπως επίσης αν δούμε συγκρούσεις και διαδηλώσεις σε μέγεθος εμφύλιας σύρραξης μεταξύ, μουσουλμάνων και Ινδουιστών, να ξέρετε ποιος θα τις έχει προκαλέσει !!

Φυσικά τις επόμενες μέρες τώρα που ο Ομπάμιας έκανε πίσω με την Συρία, θα δείτε απανωτά, χτυπήματα στην Οικονομία της Αμερικής και όλα θα έχουν σχέση με το πετρέλαιο που δεν θα αγοράζεται και πουλιέται σε δολάρια  !!
   

2 σχόλια:

χατζιαβάτης είπε...

Ερώτηση: Η Ινδία προχώρησε από μόνη της, ή σε συνεννόηση με τις χώρες της BRICS;


Και μια σχετική είδηση:
Η Ρωσία προετοιμάζει τον προϋπολογισμό της για πιθανή πτώση της τιμής του πετρελαίου.
http://rt.com/business/russia-budget-putin-oil-207/

axinosp είπε...

Φυσικά και σε συνενόηση !!