Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Παρέμβαση A. Σαμαρά για το "φιάσκο" Λιάπη

Σκληρή αντιμετώπιση σε νυν ή πρώην βουλευτές που συνδέονται με αδικήματα ηθικής απαξίας όπως στην περίπτωση του Μιχάλη Λιάπη, θα επιφυλάξει η κυβέρνηση. Ηδη μάλιστα με αφορμή την περίπτωση του Μιχάλη Λιάπη ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή στον Υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου να επεξεργαστεί διάταξη σύμφωνα με την οποία βουλευτές (εν ενεργεία ή σε σύνταξη) που θα υποπίπτουν σε συγκεκριμένα αδικήματα μείζονος κοινωνικής απαξίας θα στερούνται όλων των προβλεπομένων ατελειών και προνομίων τους που συνδέονται με τη βουλευτική τους ιδιότητα.

Μεταξύ των αδικημάτων είναι πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση, εκβίαση, απάτη κ.λ.π.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η διάταξη του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι έτοιμη και είναι πιθανό να κατατεθεί ακόμη και αύριο. Η διάταξη προβλέπει την οριστική κατάργηση των προνομίων των βουλευτών σε περίπτωση αμετάκλητης καταδίκης ενώ υπάρχει και πρόταση –η οποία ωστόσο ενδέχεται να μην γίνει αποδεκτή– να «παγώνουν» τα προνόμια με την με την άσκηση της ποινικής δίωξης.

Capital 
Σημ.axinosp: απο σχόλιο στο Capital:
Δηλαδη
θα πληρωνουν διοδια,
θα πληρωνουν το κινητο τους τηλεφωνο,
Θα πληρωνουν το αεροπορικο τους εισητηριο
και τελειωμο δεν εχει!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ -ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΣΑΣ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: