Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

Tι γράφει στο twitter ο Γερμανός πρέσβης

Ενα μήνυμα στους δράστες της επίθεσης που δέχθηκε τα ξημερώματα η κατοικία του Γερμανού πρέσβη στέλνει ο ίδιος μέσω του επίσημου λογαριασμού twitter της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα, αφού ευχαριστεί την αστυνομία και τις ελληνικές αρχές για τη γρήγορη αντίδρασή και συμπαράστασή τους, ο Βόλφγκανγκ Ντόλτ προειδοποιεί τους δράστες ότι δεν θα κατορθώσουν να πλήξουν τις στενές σχέσεις Ελλάδας και Γερμανίας, αλλά κυρίως δεν θα καταφέρουν να αντιστρέψουν τη διαφαινόμενη οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας και το κλίμα σιγουριάς.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Μιλάμε με ταχύτητα φωτός ζητούσανε συγνώμη οι δοσίλογοι !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: