Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΣΤΟΜΟ & ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ Φόβοι γερμανικών αντιποίνων - Στέλνουν "εκστρατευτικό σώμα" σε Ελλάδα;


Φόβους για Γερμανικά αντίποινα σε οικονομικό επίπεδο και «σαμποτάζ» στην Ελληνική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκαλεί στην κυβέρνηση η τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε βάρος της κατοικίας του Γερμανού πρεσβευτή στην Αθήνα Βόλγκανγκ Ντόλντ.
Το θέμα είναι πώς τα αντίποινα αυτά θα τα πληρώσουν αθώοι Έλληνες πολίτες. Όπως συνέβη επί Κατοχής, όταν οι Γερμανοί εισέβαλαν στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα, έσφαξαν και έκαψαν όποιους και ότι βρήκαν μπροστά τους προκειμένου να πάρουν εκδίκηση.
Αυτό ανησυχούν στην κυβέρνηση πώς μπορεί να συμβεί και τώρα, σε οικονομικό όμως επίπεδο. Να ζητήσει το Βερολίνο νέα εξοντωτικά μέτρα σε βάρος των Ελλήνων για να εκδικηθεί το τρομοκρατικό χτύπημα, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε ούτε καν τραυματισμός. Μόνο κάποιες τρύπες στον τοίχο.
Η τρομοκρατική επίθεση, όπως τη χαρακτήρισε και επίσημα το υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωση του, αφού οι σφαίρες που ρίχθηκαν με AK-47 είναι δεκάδες, ίσως και περισσότερες από 50, προκάλεσε πανικό στην κυβέρνηση.
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς επικοινώνησε με τον Γερμανό πρεσβευτή για να εκφράσει τον αποτροπιασμό τους και να τον καθησυχάσει πώς οι αρχές θα κάνουν ότι είναι δυνατόν να εντοπίσουν τους δράστες της επίθεσης.

 
Επικοινώνησαν μαζί του επίσης ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας και ο υπουργός Εξωτερικών Ε. Βενιζέλος, ο οποίος μάλιστα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του έστειλε για συμπαράσταση στην κατοικία του Γερμανού πρεσβευτή τον υφυπουργό Εξωτερικών Δ. Κούρκουλα.
«Η άνανδρη τρομοκρατική ενέργεια είχε ως μόνο και προφανή στόχο την εικόνα της Ελλάδος στο εξωτερικό, λίγες ήμερες πριν την έναρξη της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε.», επισημαίνει στην ανακοίνωση του ο κ. Βενιζέλος. Ενδεικτικό της ανησυχίας που επικρατεί στην κυβέρνηση.
Πόσο μάλλον, όταν σε βάρος της Ελλάδας έχουν προηγηθεί χλευαστικά δημοσιεύματα, όπως αυτό της γερμανικής εφημερίδας Bild, η οποία αναρωτιέται με μεγάλες δόσεις ειρωνείας πώς η χρεοκοπημένη Ελλάδα και ανίκανη να κάνει μεταρρυθμίσεις θα ασκήσει την προεδρία της Ε.Ε.
Ένας άλλος φόβος για την κυβέρνηση, μετά την τρομοκρατική ενέργεια, είναι μήπως το Βερολίνο αξιώσει την μεταφορά Γερμανών  αστυνομικών ή μελών των ειδικών δυνάμεων της χώρας στην Ελλάδα προκειμένου να προστατεύουν Γερμανικούς στόχους, όπως είναι η κατοικία του Πρεσβευτή και η Πρεσβεία.
Οι Γερμανοί έχουν ήδη στείλει μέλη της Bundespolizei στα ελληνικά αεροδρόμια για τη φύλαξη και τους ελέγχους που αφορούν δήθεν διακίνηση λαθρομεταναστών.
Μπορεί δηλαδή οι Γερμανοί να ζητήσουν να στείλουν «εκστρατευτικό σώμα» στην Ελλάδα για λόγους… πρόληψης και προστασίας. Γερμανική κατοχή κανονικά...
Έξι προσαγωγές υπόπτων έχουν γίνει μέχρι στιγμής από την περιοχή του Χαλανδρίου.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι δράστες χρησιμοποίησαν δύο ΑΚ-47 Καλάσνικοφ και έχουν ριφθεί δεκάδες σφαίρες, πάνω από 60.
Συγκεκριμένα, όπως είπε ο αστυνομικός φρουρός στο σπίτι του Γερμανού διπλωμάτη, οι δράστες ήταν τέσσερα άτομα, οι οποίοι πυροβόλησαν εναντίον του σπιτιού χωρίς να στοχεύσουν ή να πειράξουν τον ίδιο και οι σφαίρες πήγαν όλες στον τοίχο, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός ή ζημιές στην κατοικία.
Ο αστυνομικός δήλωσε ότι δεν αντέδρασε, γιατί απέναντι είναι κατοικίες και υπήρχε κίνδυνος για τραυματισμούς πολιτών. Οι δράστες μετά τους πυροβολισμούς έφυγαν από την οδό Χίου, προς την οδό Αποστολοπούλου, πιθανότατα με μοτοσικλέτες.
Υπήρξε άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας και στο σημείο έφτασαν περιπολικά και άλλες αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή, ενώ έγινε άμεσα μια προσαγωγή και ακολούθησαν και οι υπόλοιπες πέντε που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.
Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που έχει αναλάβει την υπόθεση, αλλά δεν έχει διαπιστωθεί μέχρι στιγμής αν έχουν σχέση με την επίθεση.
Η αστυνομία εξετάζει δύο αυτοκίνητα που βρέθηκαν στην περιοχή του Χαλανδρίου, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ανάλυση του οπτικού υλικού από τις κάμερες στην οδό Αντιστάσεως. Ως σημαντική αξιολογείται και η κατάθεση του φρουρού, καθώς είναι ο βασικός αυτόπτης μάρτυρας.
Πάντως απ'ο τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η αστυνομία οδηγείται στο συμπέρασμα ότι πιθανόν η επίθεση στο Χαλάνδρι να συνδέεται με την επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 14ης Ιανουαρίου 2013, στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, στη λεωφόρο Συγγρού, όπου οι δράστες πυροβόλησαν με ΑΚ-47κατά του κτιρίου.
Τότε η "Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών" ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με σφαίρες στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού, με στόχο το γραφείο του πρωθυπουργού.
Ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης για να στηριχθεί η συγκεκριμένη υπόθεση.
Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ παραμένει αποκλεισμένη η περιοχή.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 
Σημ.axinosp: Πριν έλθουν τα Γερμανικά Στρατεύματα να κάνουν και μια επέκταση εκεί !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: