Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Πυροβολισμοί έξω από το σπίτι του γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι

Πυροβολισμοί έξω από το σπίτι του γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι
Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τον δρόμο και πραγματοποιούν έρευνα έξω από την οικία του Γερμανού Πρέσβη, την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013, στο Χαλάνδρι (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από την οικία του γερμανού πρέσβη στην Αθήνα, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 52, στο Χαλάνδρι.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό των αγνώστων δραστών οι οποίοι στις 3:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας πυροβόλησαν στον εξωτερικό χώρο της Πρεσβείας.

Είναι ασαφές αν οι δράστες πέρασαν μπροστά από την πρεσβεία πεζή ή με μοτοσικλέτες. Μέχρι τις οκτώ και μισή το πρωί είχαν γίνει από την αστυνομία έξι προσαγωγές υπόπτων.

Στο σημείο του περιστατικού έχουν περισυλλεγεί 60 κάλυκες των 7,62 χιλιοστών που εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Επίσης οι αστυνομικής αρχές εντόπισαν και τέσσερις βολίδες στην πόρτα της Αυλής. Οι έρευνες συνεχίζονται σπιθαμή προς σπιθαμή στην περιοχή για τον εντοπισμό στοιχείων όπως DNA που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των δραστών.

Ερευνες γίνονται και στο εσωτερικό της οικίας του γερμανού πρέσβη για να διαπιστωθεί αν κάποιες από τις βολίδες πέρασαν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Επιπλέον, είναι εμφανή τα σημάδια από τους πυροβολισμούς στον τοίχο, εξωτερικά της οικίας του πρέσβη.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ένα από τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν καλάσνικοφ.

Η αστυνομία εκτιμά μετά βεβαιότητας ότι υπήρξε ομάδα υποστήριξης που περίμενε τους δράστες με μοτοσικλέτες.

Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, ενώ από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Ν. Δένδια ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς ο οποίος επικοινώνησε με τον γερμανό διπλωμάτη.


Καταδικάζει το ΥΠΕΞ

Σχετική με τους πυροβολισμούς στην πρεσβευτική κατοικία ανακοίνωση εξέδοσε το υπουργείο Εξωτερικών σύμφωνα με την οποία:

«Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, επικοινώνησε τηλεφωνικά, σήμερα, νωρίς το πρωί, με τον Πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα, κ. Wolfgang Dold και εξέφρασε αφενός μεν την απόλυτη καταδίκη του για το συμβάν της τρομοκρατικής επίθεσης με πυροβολισμούς κατά της πρεσβευτικής κατοικίας στο Χαλάνδρι, αφετέρου δε τα αισθήματα φιλίας και συμπαράστασης προς τον Πρέσβη και την οικογένειά του.

Αυτή την ώρα, κατόπιν εντολών του κ. Βενιζέλου, βρίσκεται στην κατοικία του Γερμανού Πρέσβη ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Κούρκουλας.

Όπως ανέφερε στον κ. Dold ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, η Ελληνική Κυβέρνηση εκφράζει τον αποτροπιασμό της και την απόλυτη καταδίκη της σημερινής άνανδρης τρομοκρατικής ενέργειας, η οποία είχε ως μόνο και προφανή στόχο την εικόνα της Ελλάδος στο εξωτερικό, λίγες ήμερες πριν την έναρξη της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε. Η άμεση κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία δίνει συντονισμένα και αποτελεσματικά τη μάχη κατά της τρομοκρατίας, θα φέρει τους δράστες σύντομα ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης».

Στην οικία του γερμανού πρέσβη υπήρχε αστυνομικός φρουρός ο οποίος εξετάζεται από τους συναδέλφους του της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ενώ θα εξεταστούν και οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας της οικίας αλλά και της γύρω περιοχής η οποία είναι αποκλεισμένη από την αστυνομία.

Η οδός Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι παραμένει αποκλεισμένη.

Υπενθυμίζεται ότι στις 16 Μαϊου του 1999 η «Οργάνωση 17Ν» είχε κτυπήσει με ρουκέτα το σπίτι του γερμανού πρέσβη η οποία είχε καταλήξει στην σκεπή.

Βήμα 

Σημ.axinosp:Αυτό λέγεται και τελεσίγραφο πολέμου ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: