Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Δηλαδή, το πρόβλημά μας είναι ο... Λιάπης;

Σήμερα το ευρωκοινοβούλιο έβγαλε μία ανακοίνωση κόλαφο, μέσω της οποίας καταδικάζει το σκεπτικό και τις πρακτικές που ακολούθησε η τρόικα για την αντιμετώπιση του οικονομικού προβλήματος χωρών της Ευρώπης.


Η ανακοίνωση αυτή αποτελεί ουσιαστικό κατηγορητήριο, αφού προηγουμένως είχε γνωστοποιηθεί η λάθος πορεία αντιμετώπισης του προβλήματος, την είχε αναγνωρίσει η τρόικα, αλλά με εντολές της Μέρκελ συνεχίστηκε το πρόγραμμα θανάτωσης των Ευρωπαϊκών χωρών.


Και αντί σήμερα στην Ελλάδα να γίνεται ο μεγάλος χαμός με καταγγελία του συνόλου του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, αντί να παραιτείται σύσσωμη η κυβέρνηση, αλλά και η αντιπολίτευση (της οποίας ο λόγος είναι συντηρητικός απέναντι στην ανακοίνωση του ευρωκοινοβουλίου) του πολλά βαρύ Τσίπρα (και των λοιπών αριστερών με τις δεξιές τσέπες και τις καπιταλιστικές καταθέσεις), το σύνολο της χώρας (και φυσικά πρώτοι απ' όλους οι καλοθελητές δημοσιογράφοι) συζητάει για τον... Λιάπη!!!


Δηλαδή, το πρόβλημά μας είναι ο Λιάπης και όχι το θανατηφόρο μνημόνιο.
Το πρόβλημά μας είναι ο Λιάπης και όχι οι πολιτικοί που δεν υπερασπίστηκαν τη χώρα με βάση το διεθνές και το κοινοτικό δίκαιο.
Το πρόβλημά μας είναι ο Λιάπης και όχι ο εθελοδουλισμός των "σωτήρων" μας...!
Το καταλάβαμε ή το θέλουμε και ζωγραφιστό;


Ή μήπως θα το καταλάβουμε όταν η χώρα θανατωθεί οικονομικά και περάσει στην επόμενη καταστροφή της, την εθνική;

Παναγιωτίδης Μάρκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: