Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

Μ. Γλέζος: Οι δράστες της επίθεσης συκοφαντούν το λαϊκό κίνημα

Δήλωση κατά της ένοπλης επίθεσης εναντίον της οικίας του Γερμανού πρέσβη εξέδωσε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Γλέζος, ο οποίος τόνισε ότι η επίθεση δεν ωφελεί τον ελληνικό λαό, αλλά «όσους θέλουν να τον χαρακτηρίσουν τρομοκράτη για να πάρουν μέτρα εναντίον του».
«Επιδιώκουν να συκοφαντήσουν το λαϊκό κίνημα που αγωνίζεται να μετατρέψει την αναμφισβήτητη οργή του λαού σε πολιτική πράξη. Ταυτόχρονα, προσπαθούν -άδικα όμως- να τον ξεστρατίσουν από τις πανάρχαιες παραδόσεις μας, όπου «ο πρέσβυς ούτε τύπτεται, ούθ' υβρίζεται», πρόσθεσε ο κ. Γλέζος.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Ρε σεις, σίγουρα κατέβασε αυτός την Γερμανική σημαία από την Ακρόπολη στην Κατοχή ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: