Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Συνάντηση Γ. Καρατζαφέρη με την τρόικα


Συνάντηση του προέδρου του ΛΑΟΣ, με τους εκπροσώπους της τρόικας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, στο γραφείο του κ. Καρατζαφέρη στην Βουλή. Παρών στην συνάντηση ήταν και ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας.

Η εκταμίευση της 6ης δόσης συνδέεται με την επιστολή του κ. Παπανδρέου και του κ. Σαμαρά, δήλωσε μετά την συνάντησή του με την τρόικα ο Γ. Καρατζαφέρης, ενώ εκτίμησε ότι "είναι εντελώς ανελαστικά τα πράγματα".

"Εξετάσαμε όλες τις παραμέτρους. Είναι σαφές ότι συνδέεται η καταβολή της 6ης δόσης με την επιστολή τόσο του κ. Παπανδρέου όσο και του κ. Σαμαρά και, εν συνεχεία, από την κατάθεση και της δικής μας άποψης. Πιστεύω ότι είναι εντελώς ανελαστικά τα πράγματα και πρέπει να βρούμε έναν τρόπο συνεννόησης και σ' αυτόν τον τομέα, ούτως ώστε τα χρήματα να αποδεσμευτούν εγκαίρως για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες, τις εξαιρετικά σοβαρές ανάγκες, που έχει ο τόπος" υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης.

Ερωτηθείς εάν είναι διατεθειμένος να βάλει την υπογραφή του σε ένα κείμενο, το οποίο δεσμεύεται με βάση τις προγραμματικές δεσμεύσεις της κυβέρνηση Παπαδήμου, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απάντησε: "Το ερώτημα είναι αν χρειαζόμαστε ή όχι τα λεφτά. Εάν υπάρξει κάποια άλλη ιδέα είμαι έτοιμος να πάω στα πιο βατά πράγματα. Εάν όμως εξαρτάται από εμένα αν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, πιστεύω ότι είναι καθήκον μου να εξασφαλίσω τα χρήματα στο βαλλόμενο ελληνικό λαό".

MEGA TV
Σημ.axinosp:Τούμπα πάλι ο κωλοτούμπας στους Τροικανούς υπέγραψε και μόνο πίπες δεν έκανε χωρίς να είμαστε ....σίγουροι, τώρα το τι έλεγε το στόμα πριν λίγες μέρες είναι άλλο θέμα:
"Ο κ.Καρατζαφέρης απευθυνόμενος προς τον 'πρωθυπουργό" της Ελλάδας κ. Λουκά Παπαδήμο, ζητά να μεταφέρει προς τους Ευρωπαίους εταίρους, ότι oι Έλληνες αρχηγοί των κομμάτων έχουν μπέσα και φιλότιμο και υπογραφή δεν χρειάζεται ... για έγγραφες διαβεβαιώσεις προς τους δανειστές."

Δεν υπάρχουν σχόλια: