Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Πολωνία: «Δεν φοβάμαι τα γερμανικά τανκς αλλά τη γερμανική απραξία»


«Η Γερμανία γνωρίζει καλύτερα από όλους ότι δεν είναι το αθώο θύμα της σπατάλης των άλλων», τονίζει ο Radoslaw Sikorski, Πολωνός υπουργός Εξωτερικών σε άρθρο του που δημοσιεύεται στους Financial Times.

Το Βερολίνο είναι αυτό που ωφελείται περισσότερο από όλες τις χώρες από τη σημερινή κατάσταση της Ευρώπης, και επομένως έχει τη μεγαλύτερη υποχρέωση να κάνει την κατάσταση αυτή βιώσιμη, γράφει.

Εξάλλου, η Γερμανία ήταν εκείνη που παραβίασε το Σύμφωνο Σταθερότητας. Οι δικές της τράπεζες αγόρασαν ριψοκίνδυνα ομόλογα.

Και η Γερμανία είναι εκείνη που ωφελείται από το ξεπούλημα των ευρωπαϊκών ομολόγων, γιατί η στροφή των επενδυτών στα ασφαλή καταφύγια της επιτρέπει να δανείζεται με χαμηλότερο κόστος από ό,τι θα απολάμβανε υπό κανονικές συνθήκες.

Ο Πολωνός υπουργός Εξωτερικών καλεί τη Γερμανία να ξεχάσει την εμμονή της με τον πληθωρισμό και να επιτρέψει τη διάσωση της Ευρωζώνης από την κατάρρευση. «Φοβάμαι την απραξία της Γερμανίας περισσότερο από τη δύναμή της», γράφει.

«Ποια θεωρώ, ως υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας, σαν τη μεγαλύτερη απειλή στην ασφάλεια και την ευημερία της Πολωνίας κατά την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου του 2011; Δεν είναι η τρομοκρατία και σίγουρα δεν είναι τα γερμανικά τανκς. Δεν είναι καν οι ρωσικοί πύραυλοι, τους οποίους ο πρόεδρος Dmitry Medvedev μόλις απείλησε να αναπτύξει στα σύνορα της ΕΕ. Η μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια της Πολωνίας θα ήταν η κατάρρευση της Ευρωζώνης», γράφει.

«Απαιτώ από τη Γερμανία, για το δικό της και το δικό μας καλό, να βοηθήσει την Ευρωζώνη να επιβιώσει και να ευημερήσει. Κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει. Έχετε γίνει το απαραίτητο έθνος της Ευρώπης», προσθέτει.
Ιsotimia
Σημ.axinosp:Η κατάρρευση της Ευρωζώνης είναι θέμα ημερών όσο και να παρακαλάει η Πολωνία και το ξέρει !!
10 χρόνια οι Γερμανοί, μάζεψαν το χρήμα και τώρα μαζεύονται ξανά στα σύνορα τους, για να απολαύσουν τα κλεμμένα από την λεηλασία του Νότου, τουλάχιστον έτσι νομίζουν !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: