Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Εικόνες φρίκης με τη σορό του Αμερικανού πρέσβη στη Λιβύη



thumb
Εικόνες που προκαλούν σοκ με τη σορό του Αμερικανού πρέσβη να σύρεται στους δρόμους από φανατικούς ισλαμιστές έδωσε στη δημοσιότητα το ΑΚΝΝ news. 
Ο πρέσβης των ΗΠΑ Κρίστοφερ Στήβενς και τρεις ακόμη άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από ασφυξία όταν εξαγριωμένοι διαδηλωτές επιτέθηκαν χθες με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς και ρουκέτες στο προξενείο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη διαμαρτυρόμενοι για ταινία αμερικανικής παραγωγής που προσβάλλει τον Μωάμεθ. 
Την ίδια ώρα δυο αμερικανικά αντιτορπιλικά με περίπου 50 ειδικευμένους πεζοναύτες πλέουν προς τη Λιβύη με σκοπό να ενισχύσουν τις ήδη υπάρχουσες δυνάμεις που προστατεύουν τις εκεί διπλωματικές αποστολές, μετά και τις δεσμέυσεις Ομπάμα ότι σε συνεργασία με τις Λυβικές αρχές θα οδηγήσει «ενώπιον της Δικαιοσύνης» τους υπεύθυνους της επίθεσης.
Εξετάζεται πλέον το ενδεχόμενο οι επιθέσεις να υποκινηθήκαν από τοπικές ισλαμιστικές οργανώσεις οι οποίες έστρεψαν με την παρουσία και τις ενεργειές τους το εξαγριωμένο πλήθος προς τις βίαιες επιθέσεις. 
Σύμφωνα με την Washington Post ανάμεσα στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί μπροστά στο προξενείο, παριστάμενοι αναγνώρισαν ομάδες που έφεραν οπλισμό και φαίνεται πως ανήκαν στην τοπική ισλαμιστική οργάνωση Ανσάρ αλ Σαρία. 
 


Το Ποντίκι
Σημ.axinosp:Αυτή η δολοφονία μαζί με τις υπόλοιπες διαδηλώσεις που άρχισαν  σε Υεμένη ,Αίγυπτο και ίσως επεκταθούν και αλλού, σταθεί μοιραία για την επανεκλογή Ομπάμα. Τα γεωπολιτικά σχέδια σε όλη την Μέση Ανατολή αλλάζουν και όχι μόνο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: