Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ


ΚΑΛΕΣΜΑ
ΓΙΑ ΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

ΤΟ Ε.Πα.Μ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΑΖΙΚΑ
ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ
ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 26/9/2012

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία και την απήχηση που είχε στον κόσμο  η  συγκέντρωση-διαμαρτυρία ενάντια στις ΕΟΖ, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Ε.Πα.Μ. στις 24/9 στο χώρο μπροστά από την παλαιά Βουλή  και στην οποία συμμετείχαν κινήματα, φορείς και πλήθος κόσμου, το Ε.Πα.Μ. συμμετέχει μαζικά και οργανωμένα και  στην Πανεργατική απεργία της 26/9, που διοργανώνουν τα συνδικάτα, κλιμακώνοντας τις δράσεις του, ως ενδιάμεσο σταθμό για τη πορεία προς τη Γενική Πολιτική Απεργία και την ανατροπή του καθεστώτος κατοχής.

Το δωσιλογικό πολιτικό προσωπικό του νεοκατοχικού καθεστώτος ετοιμάζεται να ψηφίσει ακόμα ένα «τελευταίο» πακέτο μέτρων καταστροφικών για τη ζωή όλων μας και ταυτόχρονα ξεπουλά ότι έχει απομείνει όρθιο από τη δημόσια περιουσία για να προχωρήσει κατόπιν στην εκποίηση και του ιδιωτικού πλούτου μέσω των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών και με ό,τι άλλο μέσο μπορεί να σκαρφιστεί το διεστραμμένο μυαλό των άπληστων επικυρίαρχων.

Εξωτερική και εσωτερική τρόικα το κάνουν με ψυχρή καρδιά και περίσσιο κυνισμό, διαπράττοντας, οι ντόπιοι, χειρότερη εθνική προδοσία κι απ’ αυτήν του Τσολάκογλου, ο οποίος τουλάχιστον είχε για δικαιολογία την άνιση μάχη σε έναν πόλεμο με υπέρτερες δυνάμεις.

Οι ώρες είναι κρίσιμες γιατί ο χρόνος τελειώνει κι αν τους το επιτρέψουμε, θα οδηγηθούμε στην επιβολή μιας νέας βαρβαρότητας, ενός πρωτοφανούς εργασιακού μεσαίωνα, μιας εφιαλτικής κοινωνίας για μας και για τις γενιές που έρχονται, οι οποίες δεν θα ζήσουν ποτέ με τα δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αμέτρητες θυσίες και αίμα, με εργατικούς και λαϊκούς αγώνες. Θα γίνουμε ξένοι στον τόπο μας.

Οι στιγμές είναι οριακές, η Ελλάδα υποθηκεύεται, ο λαός υποδουλώνεται σε μια δράκα τοκογλύφων, εμπόρων των εθνών και άγριων εκμεταλλευτών μιας διεθνούς συμμορίαςοικονομικών δολοφόνων.

Ο μόνος δρόμος αντίστασης και σωτηρίας είναι ο ίδιος ο Λαός να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.Πα.Μ.) καλεί τα μέλη και τους φίλους του, αλλά και όλο τον δημοκρατικό λαό, να αποτρέψουμε τη συνέχιση του εγκλήματος εις βάρος της ζωής μας και της ζωής των παιδιών μας και να διαγράψουμε το χρέος, για να ανοίξει ο δρόμος για την λαϊκή κυριαρχία και την εθνική ανεξαρτησία!

ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ
ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

ΛΑΕ, ΜΠΟΡΕΙΣ – ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΕΙΣ – ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ


Τα μέλη και οι φίλοι του Ε.Πα.Μ. θα συγκεντρωθούν καταρχήν στην πλατεία Κοραή στις 12.00 μμ και από εκεί θα ενταχθούν κάτω από τις σημαίες και τα πανό του Μετώπου  και θα ακολουθήσουν  την πορεία διαμαρτυρίας προς το Σύνταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: