Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

“Σκόπιμα δημιουργήσαμε τη μεγαλύτερη φούσκα ομολόγων όλων των εποχών”

“Ας είμαστε ξεκάθαροι. Σκόπιμα δημιουργήσαμε τη μεγαλύτερη φούσκα κρατικών ομολόγων στην ιστορία”, παραδέχθηκε ο Andy Haldane, διευθυντής χρηματοοικονομικής σταθερότητας της Τράπεζας της Αγγλίας. Και μιλώντας σε Βρετανούς βουλευτές, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχος για το σκάσιμο της φούσκας αυτής.
“Πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή για τις επιπτώσεις του ενδεχόμενου ξεφουσκώματος αυτής της φούσκας, εάν αυτό έρθει πιο γρήγορα από ό,τι θα θέλαμε”.
Σύμφωνα με τον Haldane, η φούσκα των ομολόγων αποτελεί το μεγαλύτερο κίνδυνο για τη χρηματοοικονομική σταθερότητα. Και μάλιστα, ο κεντρικός τραπεζίτης διαπιστώνει ενδείξεις ενός σκασίματος της φούσκας, καθώς οι αποδόσεις των κρατικών ομολόγων αυξάνονται, την ώρα που οι επενδυτές ανησυχούν ότι η Fed θα περιορίσει το τύπωμα χρήματος.
Πάντως, η Τράπεζα της Αγγλίας έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση, με την οποία ξεκαθαρίζει ότι ο Haldane εκφράζει την προσωπική του άποψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: