Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013

Γελάνε και τα τσιμέντα! Μόλις απομακρύνθηκαν οι εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει... εκλογές!


Ανεβάζει τους... τόνους η αξιωματική αντιπολίτευση!
 Είναι πραγματικά απίστευτος ο τρόπος που στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι μπορούν να παίζουν με τις εντυπώσεις και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα, στα οποία δεν έχουν και καθόλου ταλέντο.
Ενώ όλες τις προηγούμενες ημέρες που οι εκλογές έφτασαν στα παρά ...ένα, έκαναν κονώς την πάπια και δεν ζητούσαν εκλογές, υπό το φόβο μήπως αυτές... γίνουν, σήμερα που απομακρύνθηκε οριστικά αυτό το ενδεχόμενο, ανέβασαν ξανά τους τόνους και ζητάνε από το λαό "να απαλλαγούμε μια και καλή από αυτούς" .
Ισχύει όμως αυτό που είχε πει κάποτε και ο Κώστας Καραμανλής στον Παπανδρέου: "Προσέξτε τι ζητάτε, γιατί ενίοτε τα αιτήματα γίνονται και δεκτά..."
Παραπολιτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: