Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

Νέες αναταράξεις στην Wall Street από Κίνα

Πριν ακόμα προλάβει να συνέλθει από το «τσουνάμι» που προκάλεσε στις αγορές η ομιλία Bernanke, η Wall Street βρίσκεται ξανά τη Δευτέρα στη δίνη νέων αναταράξεων, αυτή τη φορά από την Κίνα. Υπό το βάρος της «βουτιάς» άνω του 5% που κατέγραψε νωρίτερα σήμερα το χρηματιστήριο της Κίνας εν μέσω εντεινόμενων φόβων για κρίση ρευστότητας στη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου, η Wall Street ξεκίνησε με νέες απώλειες την εβδομάδα.

 Η αμερικανική αγορά ευθυγραμμίστηκε από νωρίς με την πτωτική τροχιά των διεθνών χρηματιστήριων (Ασία και Ευρώπη) που αντέδρασαν, μεταξύ άλλων, στη μείωση των εκτιμήσεων της Golgman Sachs τόσο για την ανάπτυξη στην Κίνα όσο και για την τιμή του χρυσού φέτος και του χρόνου.

 Ενδεικτική είναι η εκτίναξη της απόδοσης του 10ετους αμερικανικού ομολόγου σε υψηλό από το 2011, στο 2,63%.

 Το κλίμα στην αγορά, σε μια κατά τα άλλα «πτωχή» από μάκρο συνεδρίαση, συνεχίζει να βαραίνει η προαναγγελία Bernanke την προηγούμενη εβδομάδα για περιορισμό του προγράμματος αγοράς ομολόγων.
..........
capital
Σημ.axinosp: Κοκκίνισε ο πλανήτης σήμερα και μιλάνε μόνο για αναταράξεις την στιγμή που στην Αμερική μιλάνε για την Κατάρρευση της Κίνας "China Crashing: Shanghai Composite Tumbles Most Since 2009" ή μιλάνε για λουτρό αίματος "US Traders Walk In To Another Bloodbath" !!
Πέντε Τράπεζες και πιστωτικά ιδρύματα βάρεσαν κανόνι μόνο σήμερα ((China Development Bank, Shanghai ShenTong Metro, China Three Gorges Corp., Doosan Infracore China Co. and Chongqing Shipping Construction Development) !!
Η Κεντρική Τράπεζα της Κίνας σταμάτησε τις ON-line συναλλαγές !!!!!!!!!!!!!1

Το Κινέζικο φαινόμενο "Lehman Brothers", μόλις άρχισε και σκάει παγκόσμια !!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: