Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

Στο δρόμο της Ανθής ο Σα(χλα)μαράςΤο δρόμο της Ανθής Σαλαγκούδη αποφάσισε να πάρει ο Σα(χλα)μαράς. Της Ανθής που είπε "όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει νόμος". 
Όπου δεν πιπτει λόγος, πιπτει ο νόμος. Προς γνώση και συμμόρφωση μερικών.
Αυτό το είπε για τους πρώην συναδέλφους της στην ΕΡΤ. Βλέπετε η πρόσληψή της στην ΕΡΤ έγινε με "αξιοκρατικά" κριτήρια και όχι επειδή είναι κόρη του Σαλαγκούδη ή γκόμενα του Κεδίκογλου. Και ήταν λόγω αυτής της "αξιοκρατίας" που επί μήνες προσπαθούσαν στην ΕΡΤ να της μάθουν να λέει "καλημέρα" μπροστά στην κάμερα. Και όταν έμαθε και ξεκίνησε την εκπομπή, και η ίδια και η ΕΡΤ "απολάμβαναν" νούμερα τηλεθέασης κοντά στο μηδέν.

Αυτά τα λόγια της Ανθής επέλεξε και ο Στουρνάρας. Που άρχισε να απειλεί δεξιά και αριστερά, σαν νέος Κουτσόγιωργας, όσα δίκτυα αναμεταδίδουν το πρόγραμμα της ΕΡΤ. Έφτασε να στείλει ο Στουρνάρας απειλητικό μέηλ ακόμα και στην EBU!  Έτσι κι εγώ τώρα περιμένω τον Στουρνάρα, έχω να του πω μερικά πράγματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: