Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Στο έλεος του νερού η Γερμανία

Σημαντική επιδείνωση σημείωσε η κατάσταση στις περιοχές της Γερμανίας που πλήττονται από τις πλημμύρες. Στη Βαυαρία, τη Θουριγγία και την Σαξονία καταγράφονται μεγάλες καταστροφές.
Κυρίως η Βαυαρία, η Θουριγγία και η Σαξονία πλήττονται από τις καταστροφικές πλημμύρες. Οι ισχυρές βροχοπτώσεις που σημειώνονται τις τελευταίες εβδομάδες στην κεντρική Ευρώπη οδήγησαν σε νέα άνοδο της στάθμης των υδάτων και σε νέες υπερχειλίσεις των ποταμών. Ο υπουργός Εσωτερικών Χανς Πέτερ Φρίντριχ βρίσκεται από το πρωί στη Σαξονία, σε περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες, συνομιλώντας και συγχαίροντας τους αστυνομικούς και στρατιώτες που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις .


Ιδιαίτερα κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση στις περιοχές που διαρρέουν οι ποταμοί Δούναβης και Ιν και οι παραπόταμοί τους. Σε κάποιες περιοχές η στάθμη των υδάτων έφτασε σε ιστορικά υψηλά επίπεδα. Στο Πάσαου της Βαυαρίας τα μέγιστα επίπεδα του ποταμού Ιν αναμένεται να υπερβούν τα 9,5 μέτρα, ενώ στον Δούναβη θα υπερβούν το μεσημέρι το ιστορικό υψηλό των 12,55 μέτρων που κατεγράφη το 2002. Το ιστορικό κέντρο της πόλης βρίσκεται κάτω από τα νερά. Σε πολλά σπίτια διεκόπη για λόγους ασφαλείας η ηλεκτροδότηση, ενώ στην πόλη έχουν σταλεί 150 άνδρες του γερμανικού στρατού προκειμένου να ενισχύσουν τις τοπικές Αρχές στη μάχη με το νερό.
Το ενδεχόμενο «πρωτοφανών πλημμυρών»
Περισσότεροι από 1.200 κάτοικοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους Περισσότεροι από 1.200 κάτοικοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους
Νέα επιδείνωση σημείωσε η κατάσταση και σε άλλες περιοχές της κάτω και άνω Βαυαρίας. Στο Κόλμπερμορ, κοντά στο Ροζενχάιμ υποχώρησε ένα φράγμα. Στο ίδιο το Ροζενχάιμ οι Αρχές απέκλεισαν την πρόσβαση των οχημάτων στο κέντρο της πόλης. Για το ενδεχόμενο «πρωτοφανών πλημμυρών» κάνει ο λόγο ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Χορστ Ζεεχόφερ. Η τοπική κυβέρνηση συγκρότησε επιτελείο διαχείρισης της κρίσης, το οποίο συντονίζει τις επιχειρήσεις.
Στην Σαξονία, οι περισσότερες πλημμύρες καταγράφονται στις περιοχές, που διαρρέει ο ποταμός Έλβας. Στην πόλη Χέμνιτς οι Αρχές έχουν ανεβάσει τα επίπεδα του συναγερμού στο «4» και έχουν αποκλείσει πολλούς δρόμους. Η κωμόπολη Γκρίμα της Σαξονίας έχει μεταμορφωθεί σε νησί, αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση και στην ανατολική Θουριγγία, όπου πολλές περιοχές τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού. Περισσότεροι από 1.200 κάτοικοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και μεταφέρθηκαν σε ασφαλείς περιοχές. Στο Σέρμπιτς έσπασε ένα φράγμα μήκους 50 μέτρων, ενώ έχει αποκλειστεί η πρόσβαση σε πολλούς περιφερειακούς δρόμους.
Νεκροί και αγνοούμενοι στην Τσεχία
Στέιρ, ΑυστρίαΣτέιρ, Αυστρία
Η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ υποσχέθηκε την παροχή βοήθειας στα ομόσπονδα κρατίδια που πλήττονται από τις πλημμύρες, ενώ όλα δείχνουν ότι θα αυξηθεί περαιτέρω ο αριθμός των στρατιωτών που θα σταλούν για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των Αρχών στη μάχη με το νερό.
Πλημμύρες πλήττουν όμως και την Αυστρία και την Τσεχία. Στην πόλη Τρεμπενίτσε, κοντά στην Πράγα, έχασαν τη ζωή τους ένας άνδρας και μια γυναίκα που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά. Επίσης η αστυνομία εντόπισε το πτώμα ενός ακόμη άνδρα στον ποταμό Ούπα, ενώ αγνοείται η τύχη πολλών ανθρώπων.
Στο Σανκτ Γιόχαν της Αυστρίας ένας εργάτης έχασε τη ζωή του σε κατολίσθηση που σημειώθηκε από τις καταρρακτώδεις βροχές, ενώ 300 κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και μεταφέρθηκαν σε ασφαλείς περιοχές.
Σημ.axinosp: Η Πράγα είναι ήδη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και ετοιμάζονται για εκκένωση της πόλης 
Η ανάρτηση αφιερώνεται σε αυτούς που κορόιδευαν τον Κατσαρό όταν μιλούσε για Ηλιακές καταιγίδες, περιμένετε μέχρι τέλους του μήνα τα πολύ χειρότερα στον πλανήτη .

Δεν υπάρχουν σχόλια: