Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013

Συγκλονίζει ο Τούρκος με αναπηρία που γονατισμένος συμμετέχει στο κίνημα «Στάσου Ακίνητος»


Καθώς το κίνημα duranadam επεκτείνεται σε όλη την Τουρκία αλλά και στο εξωτερικό έξω από τουρκικές πρεσβείες, τα διεθνή μέσα παρακολουθούν άφωνα τον Ογκούρ, άτομο με κινητικά προβλήματα που συμμετέχει σε αυτή την πρωτότυπη διαμαρτυρία.
Φωτογραφίες του Ογκούζ από τη συμμετοχή του στο duranadam στην Αγκυρα στο Güvenpark, κάνουν τον γύρο του κόσμου και προκαλούν θαυμασμό και δέος όχι μόνο στους Τούρκους αλλά και σε όσους ανά τον κόσμο παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στη γείτονα.


iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: