Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ: Η βελγική τηλεόραση «βγήκε» με το σήμα της ΕΡΤ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, αλλά και προς την ίδια την επιβίωση της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης, το βελγικό κανάλι, Tele Bruxelles, βγήκε στο κεντρικό του δελτίο με το σήμα της ΕΡΤ και από κάτω τη λέξη solidarity, δηλαδή «αλληλεγγύη».
Όπως αντιλαμβάνεστε η τεράστια πατάτα της κυβέρνησης Σαμαρά έχει πάρει διεθνείς διαστάσεις και το «greek success» του πρωθυπουργού καταρρέει σε παγκόσμια ξεφτίλα τόσο του ίδιου όσο και της κυβέρνησής του!
Η κυβέρνηση οφείλει, μετά τη διεθνή διαπόμπευση της χώρας, να προσφύγει άμεσα στις κάλπες! Η κυβέρνηση της Δεξιάς κατάφερε να ξεπεράσει σε παγκόσμια κατακραυγή ακόμα και το καθεστώς Ερντογάν στην Τουρκία. Η κυβέρνηση Σαμαρά έχει τελειώσει και καλό είναι να πάψει να παίζει με τη δημοκρατία αλλά και την υπομονή του ελληνικού λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: