Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Στο κατώφλι της φυλακής και δεύτερος βουλευτής

Ακόμη ένας Βρετανός βουλευτής κινδυνεύει να οδηγηθεί στη φυλακή για απάτη στη διαχείριση των βουλευτικών εξόδων, ενώ στις ΗΠΑ ο άλλοτε πανίσχυρος επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία, Τομ Ντιλέι, καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλακή για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Μετά τον Ντέιβιντ Τσέιτορ, ο οποίος εκτίει από την προηγούμενη εβδομάδα 18μηνη ποινή, ακόμη ένας Εργατικός βουλευτής, ο Ερικ Ιλέι, βρίσκεται στο κατώφλι της φυλακής. Κύκλοι του προέδρου Εντ Μίλιμπαντ τόνιζαν πως ο Ιλέι «καλό θα ήταν να παραιτηθεί από μόνος του, προτού τον εξαναγκάσει το κόμμα».

Ο 55χρονος βουλευτής, έως τώρα αρνούνταν ότι χρησιμοποίησε κονδύλια 14.000 λιρών για παράνομους σκοπούς, αλλά αναγκάστηκε να ομολογήσει όταν προέκυψαν συντριπτικά στοιχεία σε βάρος του. Είναι ο πρώτος εν ενεργεία Βρετανός βουλευτής που ομολογεί την ενοχή του και, συγκεκριμένα, ότι έκανε χρήση του ποσού για επισκευές και πληρωμή λογαριασμών της δεύτερης κατοικίας του.

Σε «πολιτική βεντέτα» απέδωσε ο βετεράνος Ρεπουμπλικάνος ηγέτης Τομ Ντιλέι (γνωστός με το παρατσούκλι «το σφυρί» για το αυταρχικό του στυλ) την 3ετή καταδίκη του για ξέπλυμα 190.000 δολαρίων στη χρηματοδότηση υποψηφίων του Τέξας, το 2002. Ιδιοκτήτης εταιρείας ελέγχου φυτοφαρμάκων, ο Ντιλέι πρωτοστάτησε στην άλωση της Βουλής από τους Ρεπουμπλικάνους το 1994, αλλά παραιτήθηκε το 2006 λόγω της διασύνδεσής του με τον διεφθαρμένο λομπίστα Τζακ Αμπράμοφ.

ΕΘΝΟΣ
Σημ.axinosp:Α ρε Ελλάδα ένα λαμόγιο, ένα ρε για δείγμα, να μπει μέσα και τι στο Κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: