Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Μαζικοί θάνατοι πουλιών και ψαριών σε ολόκληρο τον κόσμο

Χιλιάδες κοτσύφια και χιλιάδες ψάρια βρέθηκαν νεκρά στο Άρκανσο τις τελευταίες ημέρες, με τους επιστήμονες να εκτιμούν ότι το φαινόμενο οφείλεται στην κακοκαιρία των τελευταίων ημερών με τις συχνές καταιγίδες.

Λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου άρχισε να "βρέχει" νεκρά πουλιά στο Μπίμπε του Άρκανσο και μέσα στο Σαββατοκύριακο οι Αρχές περισυνέλεξαν 2.000 πουλιά, ενώ εκτιμούν ότι πέθαναν περίπου 3.500.

Χιλιάδες νεκρά πουλιά έπεσαν και σε περιοχές της Λουιζιάνα, του Κεντάκι, αλλά και... της Σουηδίας, ενώ δύο εκατομμύρια ψάρια ξεβράστηκαν στο Τσέζαπικ Μπέι του Μέριλαντ.

Και δεν τελειώνει εδώ... 40.000 καβούρια εντοπίστηκαν νεκρά στην Αγγλία και στη Βραζιλία, 100 τόνοι ψαριών βρέθηκαν να επιπλέουν σε παραλία! Χθες, εκατοντάδες πουλιά έπεσαν στη Φαέντσα στη βόρεια Ιταλία, ενώ εντοπίστηκαν και πολλές νεκρές χελώνες...

Κι ενώ πολλοί διερωτώνται τι μπορεί να συμβαίνει, η απάντηση δεν είναι μία και σίγουρα δεν είναι απλή. Κάποιοι μιλούν για ασύνδετα μεταξύ τους, ατυχή περιστατικά που απλώς συνέπεσαν και άλλοι - στο αντίθετο άκρο- αποδίδουν τους μαζικούς θανάτους σε... σχέδιο της αμερικανικής κυβέρνησης.
Πρώτο Θέμα
Σημ.axinosp:Ας ψάξουν οι επιστήμονες και την περίπτωση...Μητσοτάκη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: