Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ο Ελ Μπαραντέι σε ρόλο... Καραμανλή!

...ΥΣΤΑΤΗ ίσως ελπίδα των Αμερικανών και μεγάλου μέρους της αστικής τάξης της Αιγύπτου να πετύχουν μια αστική λύση στη διαδοχή του Μουμπάρακ, που θα εξασφαλίζει τη συνέχιση κατά βάση της ίδιας πολιτικής υποτέλειας του Καΐρου στην Ουάσιγκτον και στο Τελ Αβίβ, αποτελεί ο τιμημένος με το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης 2005 Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι. Αστός ο ίδιος, χαίρει της εμπιστοσύνης όχι μόνο των Αμερικανών και των Ευρωπαίων, αλλά και των Αδελφών Μουσουλμάνων, που χθες δήλωσαν επίσημα την υποστήριξή τους στο πρόσωπό του ως μεσολαβητή για την ομαλή απομάκρυνση του Μουμπάρακ. Θα αποδειχθεί άραγε ο Ελ Μπαραντέι... «Αιγύπτιος Κωνσταντίνος Καραμανλής του 1974»;
Έθνος

.....Στο δεύτερο σενάριο, προβλέπεται μια κρίση διαθεσιμότητας στο πετρέλαιο. Οι εσωτερικές διεργασίες του OPEC σε συνδυασμό με έκτακτους παράγοντες οδηγούν σε έναν περιορισμό της παραγωγής και δεδομένης της έντονης ζήτησης, η τιμή φτάνει στα 150 δολάρια ανά βαρέλι για μια ακόμη φορά.

Κατά συνέπεια, η πίεση για τα νοικοκυριά γίνεται ασφυκτική και η Ευρώπη έρχεται αντιμέτωπη με άλλη μια οξεία κρίση. Η Πορτογαλία, η Ισπανία και το Βέλγιο ζητούν την ενεργοποίηση του μηχανισμού διάσωσης και τελικά το ευρωπαϊκό σύστημα καταρρέει κάτω από το βάρος της άρνησης της Γερμανίας. Στη συνέχεια προβλέπονται κοινωνικές αναταραχές με επίκεντρο τον κλάδο του πετρελαίου, όπως διαδηλώσεις στα διϋλιστήρια, με αποτέλεσμα την περαιτέρω επιδείνωση της κρίσης. Στη Βρετανία τα πρατήρια στερεύουν από βενζίνη, όπως συνέβη στο παρελθόν και η κυβέρνηση αναγκάζεται να μειώσει τη φορολογία στα καύσιμα, με αρνητικές συνέπειες για τα δημοσιονομικά.

Για τις ΗΠΑ, το σενάριο αυτό συνεπάγεται αύξηση της ανεργίας και εκτίναξη του ελλείμματος στο 15% επί του ΑΕΠ. Η συνεχόμενη αυτή κρίση θα εκτονωθεί μόλις η ζήτηση πετρελαίου μειωθεί αρκετά.

Energia.gr
Σημ.axinosp:Η Μέση Ανατολή στις φλόγες, ο λόγος όπως πάντα το πετρέλαιο !!

3 σχόλια:

KnowDame είπε...

Αχινέ δεν πρόκειται μόνο για το πετρέλαιο. Τα συμφέροντα της ΕΕ και ειδικότερα γερμανικών πολυεθνικών, σε όλες τις χώρες γύρω από τη Μεσόγειο είναι πολύ περισσότερα και αφορούν δίκτυα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας. Δες τα σχόλιά μου εδώ http://kourelarios.wordpress.com/2011/01/29/iihunger/#comment-299

μελέτησε και τα σχετικά με το πρότζεκτ Desertec και θα καταλάβεις.

...όχι εγώ! είπε...

Έλα τώρα που δεν θα τους σώσει η αστική δημοκρατία!

Και στους ιθαγενείς και σ'εμάς θα αλλάξουν και τα φώτα και τα πετρέλαια!!!

Lost In Translation είπε...

Κοίτα που μαθαίνουμε ότι ο Καραμανλής έχαιρε παγκοσμίου φήμης και αναγνωρισιμότητος... Και μιας και έχουμε ακόμα κάτι υπόλοιπα Αττικής στο είδος "Καραμανλής", μέγεθος XXLarge, μήπως να τους το στέλναμε (για να 'χουν το original), να βελτιωθούν και οι ελληνο-αιγυπτιακές σχέσεις, να γλιτώσουμε και κανένα δημόσιο κτίριο από την εισβολή νέων κυμάτων μεταναστών εκ Βορείου Αφρικής;;;;