Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Πέντε (!!) εχθρικά battleships πλησιάζουν τη Γη, γράφει η Pravda!

Πέντε αστρικά battleships εκ των οποίων το ένα έχει μήκος 242 χλμ και άλλα δύο πάνω από 200 χλμ., σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση της ρωσικής εφημερίδας «Pravda» έχουν εντοπιστεί από τη ΝΑSA και θα αφιχθούν στη Γη το 2012 με καθόλου φιλικές διαθέσεις. Ήδη υπολογίζεται ότι βρίσκονται πίσω από την τροχιά του Πλούτωνα και υπάρχει στο παρασκήνιο διεθνής καυγάς γιατί δεν έχει ενημερωθεί ο κόσμος στη Γη! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το εξωγήινο σμήνος έχει ήδη εντοπιστεί από τη NASA μέσω του προγράμματος HAARP που μελετά το Βόρειο Σέλας στην Αλάσκα!

Οι μόνοι που αντιδρούν, σύμφωνα με την «Pravda», είναι οι Κινέζοι, που ευθέως κατηγορούν τους Αμερικανούς ότι αποκρύπτουν όσα στοιχεία διαθέτουν για την ύπαρξη εξωγήινων και τις επισκέψεις τους στη Γη.

Η «Pravda» σημειώνει ότι «καλά πληροφορημένες πηγές από το ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό και διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό πρόγραμμα για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) επιβεβαιώνουν την ύπαρξη τους» προσθέτοντας επιπλέον ότι τα τρία από αυτά θα γίνουν θεατά και από οπτικά τηλεσκόπια όταν θα πλησιάζουν τον πλανήτη Άρη!

Όσο για το «πότε» θα συμβεί το κακό, η άφιξη των «ξένων» εικάζεται ότι θα συμπέσει απόλυτα με την ημερομηνία που οι Μάγια είχαν προφητεύσει ως τη μέρα συντέλειας του κόσμου, και πιο συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου του 2012!

Ας ελπίσουμε ότι αυτό το ρεπορτάζ είναι απόλυτα ανακριβές...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σημ.axinosp:Συνεχίζεται η παραπληροφόρηση για εξωγήινα καταδρομικά τα οποία είναι εχθρικά κιόλας, και μάλιστα ενώ η PRAVDA μιλάει για τρία διαστημόπλοια (Three giant spaceships to attack Earth in 2012?) το defencenet.gr, μιλάει για πέντε!
Η Pravda γράφει ότι το μεγαλύτερο είναι 240 χιλιόμετρα, το defencenet.gr γράφει για 250 χιλιόμετρα (το μεγαλώσανε λιγουλάκι, για να μην κάνουμε τσιγκουνιές).
Ευτυχώς το defencenet.gr δεν γράφει την παπαριά της PRAVDA για ανθρώπινο σκελετό που βρίσκεται στην επιφάνεια της Σελήνης που είναι αποτέλεσμα απαγωγής από ΑΤΙΑ!!
Φυσικά για τα εχθρικά εξωγήινα καταδρομικά που βρίσκονται πίσω από το Πλούτωνα, φωτογραφία πουθενά, απλά "καλά πληροφορημένες πηγές", μας πασάρουν την είδηση, βάζουν και λίγο HAARP που μελετά το Βόρειο Σέλας στην Αλάσκα και ολίγο από SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) και το σκηνικό τρόμου έχει στηθεί μαζί με Μάγια και 21 Δεκεμβρίου του 2012.
Έλεος σταματήστε να παίζετε το παιχνίδι των Αμερικάνων, που οτιδήποτε είναι εκεί έξω είναι απειλή!
Έχει περάσει από το μυαλό σας ότι το 2012 ο Πλανήτης μας μπορεί να κινδυνεύσει από το Ηλεκτρομαγνητικό νέφος που το Ηλιακό μας σύστημα μπαίνει τώρα και τις Ηλιακές Καταιγίδες που θα ακολουθήσουν (Όπως ανέφερε και ο Βρετανός Υπουργός Άμυνας θα καταστραφούν τα ηλεκτρικά δίκτυα παραγωγής και διανομής ρεύματος, δορυφόροι, επικοινωνίες, αλλά και ότι είναι ηλεκτρονικό (αυτοκίνητα, φορτηγά, πλοία, αεροπλάνα κομπιούτερ, κινητά και σταθερά τηλέφωνα, τηλεοράσεις, φυσικά μην ξεχνάμε την παροχή νερού) και όχι μόνο (Σεισμοί, Ηφαίστεια) και οι έξωγήινοι να έχουν έλθει για βοήθεια ;;
Η αντιμετώπιση που τους επιφυλάσουμε βλέποντας το άρθρο του defencenet.gr, είναι όπως έγραψα και παλαιότερα εδώ :
"Είναι σαν μια περίπτωση πχ σε ένα πρωτόγονο πολιτισμό με τα σημερινά δεδομένα κάπου σε κάποιο νησί, έχουμε εκρήξεις ηφαιστείου και εσύ όταν αρχίζεις με εντολή του Θρησκευτικού Ιερατείου να κάνεις ανθρωποθυσίες για να κατευνάσεις το ηφαίστειο και όταν έρχονται τα Ηνωμένα Έθνη με τα ελικόπτερα για να σου εκκενώνει το νησί, ή να χρησιμοποιήσει τεχνολογικά προηγμένα μέσα, για να σταματήσει την λάβα, εσύ να την πέφτεις στους σωτήρες σου με βέλη και ακόντια, γιατί διαλύσανε την πολιτική, οικονομική και θρησκευτική σου εξουσία πάνω στους κατοίκους του Νησιού.
Όχι δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας , σε αυτά είναι μανούλα το Χόλυγουντ με τις ταινίες που έχει ετοιμάσει, όχι σε αυτό που θα σας πούμε εμείς και θα σας μιλήσουμε με γεγονότα, δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα που θα έρθει και θα μας σκάσει στην μούρη το 2012, θέλουμε δεν θέλουμε.

Πιστεύεις ή δεν πιστεύεις στα ΑΤΙΑ και την ευφυή ζωή στο Σύμπαν, οποιασδήποτε πολιτικής ιδεολογίας και να είσαι, οποιαδήποτε Θρησκευτικό δόγμα και αν πιστεύεις, σε οποιαδήποτε κοινωνική διαστρωμάτωση και αν ανήκεις, αυτό που θα βιώσεις στα χρόνια που έρχονται ανάμεσα στο 2012 με 2013 θα είναι πρωτόγνωρα.

Οι μόνοι που θα γλυτώσουν είναι αυτοί που δεν έχουν βαρίδια όχι στα πόδια αλλά στο μυαλό."
Θα μου πείτε καλά όλα αυτά ρε αχινέ, άντε και τα πιστεύουμε, γιατί δεν εμφανίζονται οι λεγάμενοι εξωγήινοι, να μας πουν ότι κινδυνεύουμε από τις παραπάνω αιτίες και να τους αφήσουμε να βοηθήσουν ;
Μιλώντας υποθετικά γιατί, δεν είμαι στο μυαλό των εξωγήινων και όποιος πει το αντίθετο ότι έχει επαφή με τους εκτός γης , θέλει κλωτσιές, εσείς λέμε τώρα αν είσασταν εκεί έξω και σε αντιμετωπίζουν οι εδώ "υπερδυνάμεις ", με την λογική της ηλίθιας παράδοσης της Άγριας Δύσης και ότι αυτοί είναι πάση θυσία οι κακοί που πρώτα πυροβολάμε και μετά ρωτάμε όπως έλεγε o πρώην Καναδός υπουργός Άμυνας Paul Hellyer "Τα UFO είναι τόσο πραγματικά όσο και τα αεροπλάνα που πετούv πάνω από τα κεφάλια μας. Ανησυχώ για τις πιθανές συνέπειες έναρξης ενός Διαγαλαξιακού πολέμου, αφού ο στρατός των ΗΠΑ προετοιμάζει όπλα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ενάντια στους εξωγήιvους. Αυτό μπορεί να γίνει αιτία να εμπλακούμε σε ένα Διαγαλαξιακό πόλεμο χωρίς καμία προειδοποίηση. Έφτασε ο καιρός για να σηκώσουμε τον πέπλο της μυστικότητας και να αφήσουμε την αλήθεια να ξεχυθεί ώστε να υπάρξει μια πραγματική ενημερωτική συζήτηση, σχετικά με τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο πλανήτης μας.", τι θα κάνατε;
Πρώτα Θα περιμένατε μάλλον να ξεκινήσουν οι Ηλιακές καταιγίδες για το απλούστατο λόγο, θα καταστρεφόντουσαν όλα τα όπλα που βρίσκονται παράνομα στο διάστημα, ενάντια στις διεθνείς συνθήκες και ιδιαίτερα οι εκατοντάδες στρατιωτικοί δορυφόροι που λειτουργούν με πυρηνική ενέργεια (που σε συγκεκριμένη περίπτωση όπως εισβολής "εχθρικών" εξωγήινων, θα πυροδοτούντο έξ αποστάσεως παίζοντας το ρόλο Διαστημικού ναρκοπέδιου!!)
Δεύτερο θα επέμβαιναν, πυροσβεστικά σε εκείνους που με αφορμή τους έξω θα ρίχνανε και κανένα πυρηνικό πύραυλο, για να χρεώσουν τους εξωγήινους με εχθρική διάθεση !!
Οι Αμερικάνοι έχουν κάνει στα κρυφά επαφή με εξωγήινους αποστάτες, όπως έχουν αποκαλύψει παλαιότερα πρώην στρατιωτικοί αξιωματούχοι, μπορεί με την προτροπή της παγκόσμιας ελιτ να χρησιμοποιήσουν κάποια "εξωτικά" όπλα, τα οποία θα ήταν απειλή πρώτα για τους κατοίκους της γης και μετά για τους έξω.
Τρίτο τα τεράστια διαστημόπλοια (μεγέθους γης!!) θα μπορούσαν να εκενώσουν τον πλανήτη αν υπήρχε κίνδυνος ολικής καταστροφής.
Δύο χρονάκια μείνανε αδέλφια,μέχρι τότε ας βάλουμε και εμείς το χεράκι μας ενάντια στην Παγκόσμια Νέα Τάξη, ας μην τα περιμένουμε όλα από τους έξω εντάξει !!

2 σχόλια:

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΓΗ είπε...

Τα τέσσερα απ'τα πέντε αφήστε τα πάνω μου.Σε λίγες μέρες τελειώνω το υπερ-όπλο που μου πήρε χρόνια να δουλειάς στο υπόγειο μου και δεν θα μείνει γρανάζι απ τους βρωμοεξωγήινους.Έχει πέντε κάνες αλλά έχω μόνο τέσσερα βλήματα.

axinosp είπε...

Επάνω τους πατριώτη, γιούρια και τους φάγαμε, ποιούς ;;
έχει σημασία ;;