Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ: "Έγγραφο ΔΝΤ από το 2010 για αποτυχία της Ελλάδας"!


Εγγραφο ΔΝΤ που προειδοποιούσε ότι «το πρόγραμμα δεν βγαίνει, θα έρθει βαθιά ύφεση και θα διαρραγεί ο κοινωνικός ιστός».
Την ύπαρξη εγγράφου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου με ημερομηνία 29.3.2010 προς τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας με το οποίο του επισήμαινε ότι το μνημόνιο θα φέρει βαθιά ύφεση, θα δοκιμάσει τον κοινωνικό ιστό και δεν πρόκειται να υλοποιηθεί αποκάλυψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Συγκεκριμένα, κατά την τοποθέτησή της στην συζήτηση της προτάσεως για συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο, εξήγησε ότι διάβασε την δικογραφία με τις καταγγελίες Ρουμελιώτη η οποία περιλαμβάνει δύο αποκαλυπτικά έγγραφα: «Το πρώτο είναι ένα ΦΑΞ του κ.Ρουμελιώτη προς τον κ. Προβόπουλο με το οποίο του γνωστοποιούσε απόρρητο έγγραφο του ΔΝΤ με ημερομηνία 29.3.2010 (σ.σ. προ της υπογραφής του μνημονίου) που ανέφερε ότι το πρόγραμμα θα φέρει βαθειά ύφεση, θα δοκιμάσει τον κοινωνικό ιστό και δεν είναι εφικτό να εφαρμοστεί.
Το δεύτερο περιλαμβάνει την ενημέρωση της ελληνικής πρεσβείας από το ΔΝΤ ότι το Ταμείο ουδέποτε θα ζητούσε από μια χώρα να προχωρήσει σε ακαριαία μείωση χρέους σε ένα έτος. Από αυτό το έγκλημα υπήρξαν κερδισμένοι. Κέρδισαν οι κερδοσκόποι των αγορών και όσοι κατείχαν ταCDS».
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: