Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Η θεωρία της καταστροφής και μετά η διάσωση…


Αν και είμαστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί για το συγκεκριμένο σενάριο, όλο και πιο έντονα ακούγεται ότι η ελληνική κυβέρνηση σε συνεννόηση με τους ευρωπαίους αξιωματούχους ετοιμάζονται μετά τις αμερικανικές εκλογές να στήσουν ένα σκηνικό πανικού, περίπου 2-3 εβδομάδων στην ελληνική κοινωνία (πιθανόν με καθυστέρηση πληρωμής της δόσης και στάσης πληρωμών στο εσωτερικό).
Απώτερος στόχος είναι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις εκπόνησης ενός σχεδίου σωτηρίας για την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτό το σενάριο, η Ελλάδα δε θα πάρει την επόμενη δόση έγκαιρα, ακόμη και αν ψηφιστούν τα μέτρα, θα γίνει εσωτερική στάση πληρωμών, με δραματικές δηλώσεις από όλους και έντονες κοινωνικές αντιδράσεις, θα φουντώσουν τα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και κάπου εκεί θα εμφανιστούν οι σωτήρες ευρωπαίοι και οι γερμανοί, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται η Ελλάδα να φύγει από το ευρώ και ότι πρέπει με κάθε τρόπο να σώσουμε τη χώρα. Αυτό θα οδηγήσει σε μια μεγάλη διαγραφή του ελληνικού χρέους και ένα νέο πακέτο για την Ελλάδα.
Αν τώρα αναρωτιέται κανείς γιατί να συμβούν όλα αυτά. Η επίσημη εξήγηση είναι, για να πειστεί η γερμανική κοινή γνώμη και να επηρεαστούν οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της γερμανικής κυβέρνησης. Παράλληλα, πέραν της Γερμανίας, σημαντικές αντιδράσεις υπάρχει και στο εσωτερικό άλλων χωρών, που τώρα αποκλείουν ένα νέο πακέτο για την Ελλάδα.
Σημ.axinosp:Να προσέξουν μην κάνουν στάση πληρωμών και στους χειριστές ελικοπτέρων και αεροπλάνων, γιατί μετά πως θα προλάβουν να φύγουν !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: