Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΜ. ΚΑΖΑΚΗΣ: Η Ελλάδα θα μοιραστεί ως λάφυρο




Ξεπέρασε κάθε προσδοκία, η υποδοχή που επιφύλαξε η κοινωνία του Βόλου στον Γ.Γ. του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) οικονομολόγο κ. Δημήτρη Καζάκη, το απόγευμα του Σαββάτου στο Εκθεσιακό Κέντρο, σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο τομέας Μαγνησίας του Μετώπου.

Ενώπιον εκατοντάδων συμπολιτών που είχαν από νωρίς κατακλύσει τις κερκίδες και πολλών άλλων που στέκονταν υπομονετικά όρθιοι, ο κ. Καζάκης τόνισε με δραματικό τόνο ότι «αν ο καθένας από μας δεν πάρει την ευθύνη στα χέρια του, η Ελλάδα θα ακρωτηριαστεί και θα μοιραστεί ως λάφυρο στους δανειστές και στις ισχυρότερες χώρες της Ευρωζώνης».
Επίσης κάλεσε τα κόμματα της Βουλής που δηλώνουν ότι στέκονται απέναντι στις μνημονιακές...
πολιτικές «να παραιτηθούν από ένα κοινοβούλιο που είναι σε πλήρη διάσταση με την κοινωνία και με το κοινό αίσθημα περί δικαιοσύνης και νομιμότητας. Να παραιτηθούν προκαλώντας πολιτική κρίση και κυρίως απονομιμοποιώντας και απομονώνοντας πλήρως τους δωσίλογους της τριμερούς ψευδοκυβέρνησης».

«Δώστε μας τα κλειδιά και αδειάστε μας τη γωνιά» ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή της ομιλίας του, ενώ αναφερόμενος στον κρατικό προϋπολογισμό, το πυλυνομοσχέδιο και το μεσοπρόθεσμο τα  χαρακτήρισε ως  «ταφόπλακα της ελληνικής κοινωνίας» και κάλεσε τον κόσμο και τα κόμματα να αντιταχθούν δυναμικά στην ψήφισή τους. Μετά το τέλος της ομιλίας του, ο κ. Καζάκης δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων από δεκάδες συμπολιτών που ζητούσαν διευκρινίσεις αναφορικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση του Ε.ΠΑ.Μ. για τη σωτηρία της Πατρίδας και της Ελληνικής κοινωνίας.
Την Κυριακή το πρωί παραβρέθηκε στη Γ.Σ του Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας. Μιλώντας στα μέλη και τους φίλους του τοπικού Ε.ΠΑ.Μ. επισήμανε ότι «έχουμε ήδη μπει σε διαδικασία μετωπικής αναμέτρησης με το σύστημα, διότι το έχει αποφασίσει το ίδιο το καθεστώς» και «αυτό που σκεπτόμαστε είναι το πώς ο λαός θα πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων και πώς θα συμβάλουμε εμείς καταλυτικά προς αυτή την κατεύθυνση».
Τόνισε ότι «θα συνεχίσουμε να παίρνουμε πρωτοβουλίες που θα στοχεύουν στη μαζική αφύπνιση και κινητοποίηση του λαού ώστε να μπορεί να ξεπερνά τις φοβίες του» και «θα προσπαθούμε να του δώσουμε τη δυνατότητα να κατανοήσει το νέο πρότυπο δημοκρατίας που φέρνει το Ε.ΠΑ.Μ. δηλ. το ότι ο ίδιος ο λαός θα πρέπει να πάρει στα χέρια του την εξουσία».
Αναφερόμενος στο θέμα της Γενικής Πολιτικής Απεργίας που πρώτο πρότεινε το Ε.ΠΑ.Μ, επισήμανε ότι «δεν θα είναι η κορύφωση ενός απεργιακού κινήματος όπως συνήθως το αντιλαμβάνονται αριστερές οργανώσεις, αλλά η κατάληξη ενός κινήματος απείθειας και ανυπακοής, υποβοηθούμενο από την κατάλληλη υποδομή, οπότε θα τεθεί επί τάπητος το ζήτημα της πολιτικής εξουσίας. Απαιτούμε να φύγουν πρώτα όλοι αυτοί και μετά να γίνουν εκλογές με πραγματικούς δημοκρατικούς όρους που θα επιβάλει ο λαός για να αναδειχθεί μια υπηρεσιακή κυβέρνηση που θα  οργανώσει τη Συντακτική Εθνοσυνέλευση».


Τέλος, απευθυνόμενος στα μέλη και τους φίλους του Ε.ΠΑ.Μ Μαγνησίας και με αφορμή την εκδήλωση στο Εκθεσιακό Κέντρο τόνισε ότι «η κοινωνία του Βόλου σας αποδέχεται ως τη σημαντικότερη πολιτική δύναμη που υπάρχει από την άποψη της κοινωνικής επιρροής. Αυτό δημιουργεί τρομακτική ευθύνη και δεν μπορείτε ως Τομέας να είστε κάτω από τις προσδοκίες του κόσμου»
από το Ε.Πα.Μ. Μαγνησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: